Vedete din Romania

#vedete #maria #sfanta maria #familie #petrecere

Ce au facut de Sfanta Maria o parte dintre vedetele din Romania

Sfanta Maria este zi de sarbatoare nu numai pentru toti romanii, ci si pentru vedetele din tara noastra, care fie ii sarbatoresc pe cei din familie, fie primesc cadouri de la cei dragi pentru ca sunt aniversati. Daca Cadou de ziua ei, pentru iubitul ei.

8 septembrie a fost ocazie de petrecere in multe case de vedete din Romania. Ana Maria Prodan a organizat o kitch -party, Andreea Banica si Andreea Spataru si-au sarbatorit fetitele in mici petreceri in familie, iar Marian Dragulescu a muncit. Singura care a facut nota discordanta in peisaj a fost Maria Marinescu care, de ziua ei, si-a tatuat ceafa cu numele sotului ei.

Familia Reghecampf o tine intr-o petrecere de duminica, atunci cand i-au taiat motul lui Reghe jr.. Pentru ieri si astazi Ana Maria Prodan si-a anuntat prietenii ca vor petrece impreuna ziua de Sfanta Marie. “Am multe prietene cu numele de Maria si Ana, asa ca seara am petrecut-o impreuna. Am organizat kitch-party. Maine (astazi - n.r.), petrecem din nou, ca doar e Sfanta Ana, iarasi e ziua mea, iar prietenii vor veni la noi, la Snagov, la un gratar”, a declarat “sexy impresara” pentru Ring.

Si micile Marii au fost sarbatorite

Ieri a fost zi de sarbatoare si in familiile Andreei Banica si Andreei Spataru. Cele doua vedete si-au aniversat fetitele, care intamplator se numesc la fel: Sofia Maria.  Ambele au petrecut ziua in familie, iar micutele au primit daruri din partea apropiatilor – tort, hainute, jucarii.

Sportivul Marian Dragulescu a ales sa isi sacrifice ziua numelui pentru antrenamente. Pentru ca se pregateste pentru revenirea de la Campionatele Mondiale, Marian sta toata ziua in sala de pregatire, iar seara si-o petrece alaturi de iubita lui.

Cea care a facut nota discordanta in peisajul monden romanesc a fost Maria Marinescu. De propria onomastica, ea a ales sa ii faca un cadou inedit sotului sau. Potrivit Ring, Maria si-a tatuat numele lui Frank pe ceafa si a petrecut cu el si prietenii la restaurant.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare