Vedete din Romania

#masini simona halep #simona halep #masini

Ce bijuterii detine Simona Halep in garajul sau. Ion Tiriac a dat-o de gol

Simona Halep detine o adevarata comoara in garajul sau. Omul de afaceri Ion Tiriac a dat-o de gol pe sportiva si a dezvaluit cate masine detine aceasta in garajul sau. Acesta a marturisit ca sportiva nu a vandut nicio masina dintre cele pe care le-a primit cadou de la Porsche de-a lungul carierei sale.

 

"Pe langa premii, mai iei o garantie care te duci acolo! Garantia lui Becker era un milion, la Federer s-au facut doua milioane! Porsche, in loc sa dea o garantie la toata treaba asta, spune: ‘Domne, daca sunteti in primele 10, aveti dreptul sa va facem cadou cate un Porsche, in niste limite oarecum normale’.

Nu poti sa il iei cu roti de aur sau cu nu stiu ce! Deci toate fetele astea care au fost in Top 10 atatia ani, de fiecare data au primit cate un Porsche! Din cate stiu eu, Simona nu a vandut niciunul, le are pe toate! Ba avea si in muzeu unul sau doua. Cred ca e mult mai inteligent sistemul asta al Porsche, decat sa platesti pe una sau pe alta la un turneu din asta WTA 500″, a spus Ion Tiriac, conform ProSport.

Castigatoarea turneului va incasa aproximativ 1,2 milioane de dolari, in timp ce finalista va fi recompensata cu 640.000 de dolari. Sportivele care se vor opri in semifinalele competitiei vor incasa 335.000 de dolari, iar cele care nu vor reusi sa treaca de sferturi vor primi 175.000 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare