Vedete din Romania

#vedete intern #vedete Craciun #nicoleta luciu #cadouri craciun #liviu varciu #rita muresan #alexandru ciucu

Ce cadouri isi doresc vedetele de la Mos Craciun

Chiar daca ai crede ca au tot ceea ce isi doresc si ca Mos Craciun nu mai reprezinta un mare interes pentru ele, ar fi bine sa stii ca si vedetele il asteapta cu nerabdare, iar darurile pe care si le doresc nu sunt chiar atat de banale. Iata ce isi doresc vedetele de la Mos Craciun.

 

1. Liviu Varciu

Cantaretul si prezentatorul TV Liviu Varciu il asteapta cu mare nerabdare pe Mos Craciun deoarece isi doreste in acest an un cadou mai costisitor.

“Mos Nicolae a fost darnic cu noi. Fiicei mele, Carmina, i-a adus o pereche de ghetute, plus alte cadouri si multe, multe dulciuri, iar mie mi-a adus un studio. In ziua de Sfantul Nicolae am terminat studioul de muzica, implinindu-mi astfel un vis. Acum il astept pe Mos Craciun, iar de la el as vrea o masina. O merit, normal! Am fost prost de cuminte tot anul, trebuie sa primesc ce imi doresc!”, a declarat Liviu Varciu.


2. Rita Muresan

Creatoarea de moda Rita Muresan nu are pretentii foarte mari, insa i-ar fi foarte recunoscatoare Mosului daca i-ar aduce ceva ce a pierdut vara trecuta.

"Vara trecuta mi-am pierdut geanta cu toate aparatele de fotografiat si de filmat. Asa ca un astfel de cadou ar fi binevenit pentru mine. Chiar si o mica sacosa cu astfel de aparate m-ar incanta", a declarat Rita Muresan, pentru Acasa TV.


3. Alexandru Ciucu

Celebrul designer de moda Alexandru Ciucu vrea si el un cadou special de la Mos Craciun anul acesta.

"Pe langa fericire, sanatate, anul acesta imi doresc si un cadou palpabil de Mos Craciun. Cel mai subtire laptop din lume", a marturisit Alexandru Ciucu.

In schimb, creatorul de moda a marturisit ca si sotia sa, Alina Sorescu, il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun. "Alina isi doreste mai multe lucruri, insa eu am vorbit cu Mos Craciun sa ii aduca deja cadou un curs intensiv de limba franceza".

4. Nicoleta Luciu

icoleta Luciu are pretentii si mai mari de la Mos Craciun anul acesta. Vedeta isi doreste o emisiune TV, o excursie in America si, surprinzator, inca doi copii.


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului