Vedete din Romania

# fetita andra #nastere Andra #vedete intern #showbiz #andra

Ce destin va avea fetita Andrei in functie de ziua nasterii

Andra si Catalin Maruta au devenit ieri, 23 iulie, parinti pentru a doua oara. Eva Maria Ioana a excelat inca de la nastere si, conform lui Carmen Harra, specialista in numerologie, “ea va guverna familia prin inteligenta si puterea de a-i uimi pe parinti cu abilitatile ei mentale”.

"Micuta are codificarea 11, e o fiinta superioara, va fi un om de calitate, foarte intuitiv si vertical. Nu cred insa ca va face cariera in arta, desi provine din doi artisti si ei vor incerca s-o propulseze spre aceeasi cariera. O vad foarte cerebrala, independenta si va ajunge sa-si dirijeze parintii si fratele. E superba si carismatica, dar prea detasata, iar parintii trebuie sa fie atenti. Nu se va marita la fel de tânara ca Andra, dar si ea va avea doi copii. E binecuvântata de Dumnezeu prin codificarea ei divina, este cu adevarat speciala", a declarat Carmen Harra pentru ring.

Specilaista in numerologie mai sustine ca micuta Eva Maria Ioana isi va iubi mama, dar cu tatal va avea o relatie cu adevarat speciala.

"Are o conexiune karmica din vieti anterioare cu tatal ei, ceea ce inseamna ca s-au mai intâlnit in vieti anterioare, iar relatia lor de suflet va fi mult mai puternica. Asta nu inseamna ca nu-si iubeste mama. Conexiunea de suflet nu are de-a face cu iubirea. S-a nascut in zodia Leului, e un om pe care te poti baza. Ea va guverna familia prin inteligenta si puterea de a-i uimi pe parinti cu abilitatile ei mentale. Nu sunt asa de convinsa ca va folosi numele Eva, cred ca isi va alege altul pe la patru-cinci ani. Va fi un copil cuminte de la inceput, superb din toate punctele de vedere, asa cum ziua buna se cunoaste de dimineata. Dupa 10 ani va iesi la lumina ceea ce spun acum".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului