Vedete din Romania

#showbiz #vedete Paste #vedete intern #andreea marin #lucian_bute #adelina pestritu

Sarbatori de vedeta. Cine va petrece un Paste extravagant

Sarbatorile Pascale se petrec in familie. Cel putin aceasta pare sa fie concluzia, judecand dupa ceea ce si-au propus vedetele sa faca in acest an de Paste. Cele mai multe personaje din showbizul romanesc spun ca vor sarbatori cu bucate traditionale, alaturi de cei dragi. Iata ce si-au propus vedetele pentru perioada Pastelui.

Andreea Marin



Andreea Marin va petrece Pastele in Bucuresti, alaturi de sotul ei, medicul Tuncay Ozturk. "Ca intotdeauna, Pastele si Craciunul le petrecem acasa, cu oamenii pe care ii iubim - prieteni si oameni din familie alaturi. Cred ca e cel mai placut sa te retragi in spatiul tau intim si sa te bucuri de cei dragi", a declarat, pentru spynews.ro, Andreea Marin. Vedeta tv spune ca, printre invitati se vor afla si rudele sotului din Turcia, fiind vorba cel mai probabil despre socri.

CITESTE SI:

Studiu: ce il face irezistibil pe un barbat in fata femeilor

Vedetele si decolteurile lor indraznete. Iata ce n-ai mai vazut!

 


Gina Pistol



Fostul iepuras Playboy spune ca nu a avut timp deocamdata sa se gandeasca unde si ce va face de Paste. "Nu vreau sa fac risipa de mancare. Nu o sa mananc miel, ca nu pot, e prea greu la stomac. Nu mi-am facut planuri de vacanta. Poate o sa merg la tara cateva zile. Daca nu, stau acasa si ma relaxez", a declarat vedeta.

Dan Negru

 

 

Prezentatorul tv Dan Negru spune ca va petrece sarbatorile alaturi de familie si ca va manca zarzavaturi cultivate chiar de el. "Nu plec in nicio vacanta exotica. Eu am acasa o curte unde mi-am pus, pe vreo 200 de metri patrati, zarzavaturi. Castraveti, ceapa, rosii, de toate. Asa ca de Paste ii adun pe toti ai mei, si de la Timisoara, si mancam drob de miel cu legume de-ale mele. Bineinteles, vom merge si la biserica", a declarat Dan Negru pentru ziarulring.ro.

Adelina Pestritu




Tot acasa va face Pastele si Adelina Pestritu. Prezentatoarea tv este in forma maxima, asa ca e gata sa devoreze toate bunatatile de pe masa de Paste. "Toate felurile de mancare le vreau de Paste. Cozonaci, sarmale, miel, salate, de toate. Nu o sa tin cont de calorii. Am slabit in perioada asta doua-trei kilograme, iar de Paste nu o sa am restrictii, pot sa le pun la loc", le-a spus Adelina jurnalistilor de la Ring.

Elena Udrea




Deputatul Elena Udrea va petrece sarbatorile pascale in Bucovina, locuri in care a mai fost si in alti ani. Politicianul va merge in noaptea de Inviere la una dintre celebrele manastiri din zona.

Lucian Bute




Altii, in schimb, aleg sa plece departe de tara. Potrivit wowbiz.ro, pugilistul Lucian Bute va petrece scurta vacanta de sarbatori la casa pe care si-a cumparat-o recent in Florida.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare