Vedete din Romania

#gabriel cotabita dezvaluiri # gabriel cotabita coma #gabriel cotabita

Ce i se intampla lui Gabriel Cotabita de 5 ani, dupa ce a fost in coma. Dezvaluiri socante facute de artist

Gabriela Cotabita a avut mari probleme de sanatate in urma cu cinci cand i s-a facut rau in timp ce era la sala de sport. Atunci, artistul a suferit un accident vascular si a stat in coma cateva saptamani. Cu ajutorul lui Dumnezeu si a unei minuni, la care medicii sperau, cantaretul si-a revenit din coma. In urma cu cateva saptamani insa, artistul a ajuns din nou la spital cu simptome de AVC. Din fericire, a trecut si peste aceasta problema. Invitat de Catalin Maruta in cadrul emsiunii de la Pro TV, Gabriela Cotabita, care a implinit de curand 66 de ani, a vorbit deschis despre problemele de sanatate cu care se confrunta dupa ce a fost in coma.

 

Cu un tremur vizibil de mana, artistul a recunoscut ca in ultimii doi ani nu a mai facut nimic altceva decat sa supravietuiasca problemelor de sanatate pe care viata i le-a dat.

„De vreo 2 ani, supravietuiesc numa. Se numeste Supravietuitorul. De cand am schimbat anul, am trecut prin probleme de sanatate ciudate. De 5 ani mi se tot intampla, de cand am stat in coma. Se pare ca anul acesta a fost nefast pentru mine.

Am fost de Revelion in spital, cu COVID-19. Apoi m-am internat cu tiroida, luna trecuta. Nu a fost AVC, daca era, nu mai eram aici. A fost cu tiroida. Nu m-am operat, m-am tratat', a declarat Gabriel Cotabita, artistul care azi a implinit 66 de ani.

De unde a aflat artistul ca urmeaza sa aiba un nou AVC

Ajuns la 66 de ani, Gabriel Cotabita a recunoscut ca isi face mereu astrograma si de foarte multe ori aceasta nu a mintit. Chiar si coma de acum 5 ani a fost prevestita de astrologul sau.

„Am facut o astrograma, mereu fac. Sunt Scorpion, trebuie sa stiu ce se intampla. Mi s-a zis ce urmeaza (nr. problemele cu tiroida).

Astrograma se schimba, treci prin diverse. Mi-a facut-o o prietena la inceput de an si mi-a zis ca o sa am o problema, dar scap de ea.

Nu m-am speriat, sunt obisnuit. Problema vine, tot ce poti sa faci e sa fii pregatit, trebuie sa nu te sperii, sa nu se sperie cei din jur', a mai declarat Cotabita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare