Vedete din Romania

#Andra Dragobete #vedete Dragobete #vedete intern #showbiz #dragobete

Ce mesaje au postat vedetele de Dragobete

Declaratii de dragoste, fotografii in ipostaze dragastoase, sfaturi... Acesta este rezumatul postarilor vedetelor pentru Ziua Indragostitilor.


De Dragobete, asa cum obisnuieste la fiecare sarbatoare, Andra i-a facut o declaratie de dragoste publica partenerului ei de viata, Catalin Maruta.

“Unii spun ca exista oameni pentru care merita sa mori! Eu cred ca exista oameni pentru care merita sa traiesti! Tu esti ACELA pentru mine! Te iubesc, sotul meu! Sa aveti cea mai frumoasa zi de Dragobete! Va pup!”, a scris artista pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat si o fotografie in care apare alaturi de prezentatorul de televiziune intr-o ipostaza plina de tandrete.

Si Lavinia Parva a postat pe Facebook o fotografie in ton cu Ziua Indragostitilor. Aceasta este una dintre foarte rarele ocazii cand cantareata posteaza imagini in care apare alaturi de partenerul ei de viata, cei doi fiind extrem de discreti cand vine vorba de relatia lor.

Si Marina Almasan si-a luat prietenii virtuali prin surprindere de Dragobete. Ea a postat un mesaj prin care le promite celor care o urmaresc pe Facebook ca va fi mai activa, dar si ca le pregateste o surpriza, fara insa sa dezvaluie despre ce anume este vorba.

„Dragii mei prieteni virtuali!
Stiu ca sunt o „postaca” tare zgarcita si nu mai este , cred, pentru nimeni un secret ca nu prea ma dau in vant dupa acest gen de „comunicare”... Ma bucur insa ca voi , cei cativa care va mai ciocniti de pagina mea de Facebook, imi parcurgeti rarele postari si imi transmiteti gandurile voastre, atat de frumoase; va multumesc pentru asta!
Promit sa-mi schimb, curand, atitudinea in aceasta privinta. Pentru ca – iata, a venit timpul sa va marturisesc ! - va pregatesc o MAAAARE surpriza! si nu singura! Va rog sa mai aveti putintica rabdare (numai pana luni!) , dupa care… liber la discutii!
Nu intamplator fac acest anunt chiar de Dragobete. Va imbratisez, cu dragoste, pe toti si va doresc o mare de iubire in jurul vostru!”, a scris prezentatoarea de televiziune pe pagina sa de pe reteaua de socializare.

De Ziua Indragostitilor, Diana Munteanu a preferat sa le transmita un mesaj doar doamnelor.

“Vreau sa iti reamintesc azi sa nu uiti sa traiesti. Stiu ca muncesti mult, stiu ca ai multe griji, facturi de platit, copii de crescut, dar nu uita de tine! Ne lasam in valtoarea vietii de multe ori si uitam de fapt ce inseamna sa traiesti. Ce inseamna sa te bucuri de viata!

Poate suna egoist, si da, nu am copii si nici experienta necesara cu ei, dar am in jurul meu multe mame care imi sunt prietene si mereu le spun: nu uita de tine.

Intr-una din seri, da-i sotului sau iubitului intalnire intr-un loc romantic. Fie ca e vorba de locul unde v-ati cunoscut sau un restaurant unde voiai de mult sa mananci, dar fa ca seara sa fie speciala pentru voi si bucura-te.

Dupa ce culci copilul intr-o dupa-masa sau seara, lasa rufele si fa-ti o masca pentru fata sau par, sau o baie cu spuma si relaxeaza-te.

Toate vrem ce-i mai bun pentru copiii nostri si pentru familie, dar nu uita sa iti iei si tie din cand in cand ceva frumos, si nu cu o ocazie speciala, ci pur si simplu intr-o zi de… marti…

Intr-una din zilele insorite, pleaca mai devreme spre serviciu si opreste-te 10 minute intr-un parc. Bucura-te de tine si de ce vezi acolo. Sigur iti vei incepe ziua mai frumos.

Nu uita ca ai prietene, multe. Care abia asteapta sa te vada si sa radeti, sa va amintiti de trecut si sa creati noi amintiri frumoase. Iesi in oras intr-o seara cu ele. Mergeti sa dansati, dansul iti da o stare de bine. Sau poate doar o cafea intr-un loc retras unde sa va puneti la curent cu ce ati mai facut...

Sunt doar cateva exemple. Si poate o sa ma injurati spunand ca nu stiu ce inseamna sa le faci pe toate. Poate ca o sa va spuneti in gand ceea ce imi repeta sora mea mai mare: “o sa fi si tu mama intr-o zi, sa te vad atunci!” Poate! Dar vreau sa cred ca nu o sa uit sa traiesc. Vreau sa cred ca o sa pot face in continuare tot ceea ce ma face acum fericita. O sa fie mai greu, nu zic nu, dar sper sa nu uit de mine.

Nu uita nici tu de tine! Nu uita sa traiesti!”, a scris actrita pe blog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare