Vedete din Romania

#testament Adriana Iliescu #avere Adriana Iliescu #adriana iliescu #mostenire

Ce mostenire ii lasa Adriana Iliescu fiicei sale

“Cea mai batrana mama din Romania” se apropie cu pasi repezi de 80 de ani. Adriana Iliescu a fost tot timpul constienta de diferenta mare de varsta dintre ea si fiica sa, Eliza, in varsta de 10 de ani, motiv pentru care a pregatit-o pe micuta pentru ziua in care nu-i va mai putea fi alaturi.

Adriana Iliescu si-a invatat fiica tot ceea ce era nevoie pentru ca ea sa se descurce singura. "Am muncit toata viata si nu as accepta niciodata lucruri de pomana. Decat sa primesc pomana, mai bine mor. Ne descurcam cu ceea ce avem. Si pe Eliza am invatat-o sa fie cumpatata, sa stie valoarea banului. Fata mea face singura curat in camera, ma ajuta la absolut orice, chiar si la calcat, stie sa isi incalzeasca singura mancarea, ba chiar gateste cot la cot cu mine. se descurca singura, este fata mare. Stie sa faca deosebirea dintre bine si rau", a declarat Adriana Iliescu, pentru Cancan.ro.

Mai mult, femeia, de profesie profesor universitar, a scris un testament.

Adriana Iliescu a recurs la acest gest pentru ca se teme ca diverse persoane ar putea aparea dupa disparitia ei, pentru a cere o parte din avere: "Nu am bani, nu am proprietati. Detin o locuinta, cateva bijuterii si o biblioteca de carti. Sunt si unele scumpe. Ele reprezinta munca mea de o viata. Eliza va mosteni totul. Nu va vinde niciodata cartile, pentru ca i-am insuflat dragostea pentru lectura", a declarat femeia tot pentru aceeasi sursa.

Adriana Iliescu s-a gandit deja si la o cariera pentru fica ei, pe care vrea sa o vada profesoara, asa cum a fost si ea, dar si familia ei. “I-am explicat eu cum este, mai intai iti faci vechime, cu carte de munca, cu salariu, va veni si momentul sa calculezi o pensie, nu trebuie sa neglijezi. O sa vedem acuma Ea are cap de matematician, cum am avut si eu, totusi vreau pe linie de filologie. Are posibilitate sa invete, are o casa plina de carti si merge foarte frumos cu gramatica", a spus Adriana Iliescu.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare