Vedete din Romania

#copii vedete Bac #bac 2015 #vedete intern #showbiz

Ce note au obtinut copiii vedetelor la Bac

Printre cei 150.000 de absolventi ai clasei a XII-a care au aflat rezultatele astazi la Bacalaureat se numara si cativa copii de celebritati. Iata ce note au luat!

In fruntea clasamentului se afla fiica cea mare a primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a obtinut media 9,56 la examenul de Bacalaureat, Cezara Boc absolvind Liceul Teoretic ”Gheorghe Sincai” din oras.

Alexandra Ceausescu, fiica lui Valentin Ceausescu şi nepoata lui Nicolae Ceausescu, a obţinut media 9,46 la Bacalaureat. Alexandra a fost eleva a Şcolii Centrale, fosta Școala Medie "Zoia Kosmodemianskaia", aceeasi scoala la care bunicul sau a obţinut diploma de Bacalaureat fara sa dea examenul.

Pe locul trei in topul copiilor de celebritati care au dat Bacul anul acesta se afla fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, care a reusit sa promoveze examenul cu media generala 9,43.

„E o nota foarte buna. Ma mandresc cu asta. Fetele mele trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti. Eu trebuie sa demonstrez ca in familia mea este intelegere si respect. Eu le cunosc pe fetele mele. Alexandra a avut mari emotii. Invata si noaptea", a declarat Gigi Becali.

Un alt parinte mandru de performantele fiicei sale este si Adrian Enache. Fiica sa, Diana, a obtinut la examenul de Bacalaureat urmatoarele note: la limba romana a luat 8,1; la istorie 9,4; iar la sociologie nota 6,94.

 

La polul opus, exista si vedete ale caror copii nu au trecut examenul maturitatii. Fiul cel mare al artistului Marcel Pavel, Richard Pavel, a picat Bacul Se pare ca Richard a obţinut nota 5,9 la Limba şi literatura română, 5,2 la Istorie şi Geografie - 6,85, media fiind una nesatisfăcătoare: 5,98. Speram sa nu-i calce pe urma tatalui sau! Marcel Pavel si-a dat bacul la nu mai putin de 46 de ani.

 


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului