Vedete din Romania

#nunta Simona Halep #simona halep #reguli

Ce nu au avut voie sa faca invitatii la petrecerea de dupa cununia civila a Simonei Halep. Chiar sportiva i-a anuntat

Simona Halep s-a casatorit astazi cu iubitul sau Toni Iuruc. Cei doi si-au anuntat logodna inca de anul trecut, iar acum a venit ziua cea mare. Au facut pe 15 septembrie cununia civila, iar dupa oficierea casatoriei au petrecut intr-un club select din Mamaia.
 

 

La petrecere vor fi 300 de invitati, nume celebre din sport, politica si showbiz. Simona Halep si Toni Iuruc au renuntat la o traditie importanta si le-au impus invitatilor o serie de reguli. Astfel, sportiva si iubitul sau i-au anuntat deja pe invitatii lor ca vor trebuie sa respect o regula foarte importanta pentru ei. Nu isi doresc ca acestia sa le puna bani in plic. In schimb, ei vor primi cu mare drag cadouri de la invitati.

Sportiva a declarat ca este un pas foarte important in viata ei si ca este cat se poate de bucuroasa ca se intampla. De asemenea, Simona a mai marturisit ca emotiile sunt diferite de cele de la un Grand Slem.

„Domnul Nastase m-a dat de gol. Da, ne vom casatori saptamana viitoare, e un eveniment frumos, am emotii. Emotiile sunt diferite de cele de la un Grand Slem, e partea personala. Tenisul ramane tenis, dar aici este mult mai important pasul si sunt bucuroasa ca se intampla’, a declarat Simona Halep, potrivit cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului