Vedete din Romania

#artisti #concerte #artisti romani #concerte sarbatori #onorarii artisti

Ce onorarii percep artistii romani pentru concertele din preajma sarbatorilor de iarna

Ne apropiem incet si sigur de sarbatorile de iarna, o perioada in care o buna parte a artistilor romani castiga cat pentru un an intreg. Ne-am propus sa va prezentam cateva dintre sumele pe care artistii autohtoni le cer pentru cantarile de sezon.


Heaven

In ciuda aparentelor, Heaven, trupa dance care ne incanta pe vremuri cu hituri ca "Pentru totdeauna" sau "Du-ma pe o stea", continua sa existe si in 2012. In formula Adina, Roxana si Aliana, Heaven continua sa sustina concerte si sa solicite onorarii destul de consistente. Pentru un concert tariful perceput de Heaven este de 3.000 de euro.

Alb Negru

Alb Negru, duo-ul care debuta in urma cu opt ani pe scena Festivalului de la Mamaia cu piesa "Noi doi", continua sa fie prezent si in 2012 in playlisturile radiourilor romanesti. "Mi-e sete de tine", o piesa cu un tempo care aduce deja clasicul "Vara nu dorm" (Connect-R), a fost unul dintre hiturile acestei veri. Andrei si Kamara profita de pe urma succesului de care se bucura si cer un tarif pe masura: 3.000 de euro.

Dan Balan

Dan Balan, artistul care dadea lovitura in urma cu un deceniu alaturi de O-zone, continua sa cante pe cont propriu. Balan cere pentru un concert cel putin 6.000 de euro. Exista insa si evenimente speciale pentru care onorariul acestuia poate ajunge si la 15.000 de euro.

Stefan Banica

Iata-ne ajunsi si la categoria grea in care intra si Stefan Banica. Artistul care de mai bine de zece ani umple Sala Palatului cu clasicele concerte de Craciun, face in 2012 un pas important si incearca sa se reinventeze. Artistul tocmai a lansat "Altceva", un album prin care vrea sa cucereasca si un segment mai tanar de public.

Pentru un show de sarbatori cu durata cuprinsa intre 30 si 60 de minute, Banica cere minim 7.000 de euro. In functie de evenimentul pentru care este contactat, tariful lui poate ajunge si la 11.000 de euro.

Stefan Stan

Marea surpriza in materie de tarife cerute pentru concerte de sarbatori o reprezinta Stefan Stan. Castigatorul primei editii a show-ului "Vocea Romaniei" va canta de Revelion la Targu Jiu. Pentru un concert de doua ore, el si cei noua instrumentisti din trupa sa vor primi 11.000 de euro.

Sursa foto: agenda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare