Vedete din Romania

# viitoare nora # noro ion titiac #ion tiriac

Ce parere are Ion Tiriac despre viitoarea nora, Sorana Cirstea si ce nu trebuie sa faca sportiva in familia miliardarului

Ion Ion Tiriac si Sorana Cirstea traiesc o poveste de dragoste ca-n filme! Fiul miliardarului o sustine din toate punctele de vedere pe sportiva, insa tenismena nu este pe placul tuturor din familia Tiriac.

Din cite se pare, viitorul socru nu o are deloc la inima pe Sorana.

Ion Tiriac o evita pe cat posibil pe iubita fiului sau si este vazut tot mai des in compania Simonei Halep, rivala de o viata a Soranei.

In cazul in care se va casatori cu Ion Ion Tiriac, Sorana Cirstea trebuie sa semneze un contract prenuptial, asa cum s-a intamplat si in cazul fostei sotii a fiului miliardarului, Ileana Lazariuc. Conform actului, fosta nevasta nu va avea niciun drept asupra averii lui Ion Ion si se obliga sa nu vorbeasca deloc despre familia Tiriac.

In urma divortului, ea a ramas cu 1 milion de euro in cont, un apartament in centrul Parisului, iar Ion Ion Tiriac va plati lunar suma de 7000 de euro, bani pentru intretinerea copiilor pe care cei doi ii au impreuna, scrie playsport.

Conform apropiatilor celor doi, Sorana Cirstea a primit un inel de logodna de la fiul fostului tenismen, dar are si interdictia de la Ileana Lazariuc pentru a comunica cu copiii sai, pentru a nu fi bulversati.

Pana sa faca nunta cu Ion Ion Tiriac, Sorana Cirstea a fost umilita la turneul de la Cincinnati. Sportiva din Targoviste a fost invinsa in doua seturi, 2-6, 0-6, in primul tur, de elvetianca Jil Teichamnn.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare