Vedete din Romania

#copii #vedete #silviu prigoana #pensie alimentara #mihai albu #Cristian Borcea #Stefan Banica Jr.

Ce pensii alimentare platesc vedetele autohtone pentru copiii lor

Lumea mondena a fost marcata chiar de la inceputului anului de numeroase despartiri. Ultima pereche din showbizul romanesc care a hotarat sa se desparta este formata din Iulia si Mihai Albu. Cei doi au divortat la notar si s-au inteles deja in privinta partajului. Fetita cuplului va ramane in grija Iuliei, iar designerul ii va plati acesteia o pensie alimentara de 1.000 de lei.

Pensii alimentare destul de mari platesc si alte vedete, ca Silviu Prigoana, Adrian Mutu, Elan Schwartzenberg sau Stefan Banica Jr.

Stirile exclusive si setea de senzational fac despartirile si divorturile sa fie prezentate in amanunt. Certurile care au existat, motivele care au dus la despartire si inclusiv pensiile alimentare pe care trebuie sa le plateasca vedetele sunt discutate intens in presa. Iata ce sume platesc vedetele copiilor lor:

1 Silviu Prigoana

Deputatul Silviu Prigoana, desi are o avere o avere destul de mare, a reusit sa demonstreze in fata judecatorilor ca veniturile sale sunt de fapt mult mai mici. Pensia alimentara pe care o plateste Silviu Prigoana celor doi copii ai sai dupa divortul de realizatoarea TV Adriana Bahmuteanu se ridica la suma de 1.000 de lei.

2 Adrian Mutu

Fotbalistul Adrian Mutu plateste o pensie alimentara imensa, de 5.000 de euro, pentru fiul sau, Mario, pe care il are din prima casatorie cu Alexandra Dinu, de care a divortat in anul 2003.

3 Elan Schwartzenberg

Fostul sot al prezentatoarei Mihaela Radulescu, cu care aceasta a avut o relatie de 10 ani, plateste lunar pentru fiul sau, Ayan, suma de 2.000 de euro, plus toate cheltuielile pe care le au Mihaela Radulescu si fiul lor la Monaco, unde au ales sa locuiasa de cativa ani.

4 Stefan Banica Jr.

Cantaretul Stefan Banica Jr. ii ofera o pensie alimentara fiului sau Radu Stefan, pe care il are impreuna cu fosta sa iubita Camelia Constantinescu, in valoare de 1.500 de euro. Desi a divortat si de Andreea Marin, pentru moment pensia alimentara pe care artistul ar trebui sa o plateasca pentru fiica sa, Violeta, nu a fost dezvaluita.

5 Cristian Borcea

De departe una dintre cele mai mari pensii alimentare, dupa cum se vehiculeaza, o plateste patronul dinamovist Cristi Borcea pentru gemenii pe care ii are impreuna cu Mihaela Borcea: 50.000 de euro.

Sursa foto: www.libertatea.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare