Vedetele au intrat si ele in febra pregatirilor de Paste. Au facut cumparaturile si sunt gata sa intre in bucatarie. Nu toate se pricep la gatit, in schimb stiu foarte bine sa spuna ce le place sa manance la masa pascala.
Andreea Esca
Sursa foto: facebook.com
Andreea Esca face parte din categoria vedetelor care sarbatoresc Pastele de doua ori, intrucat sotul sau, Alexandre Eram, este romano-catolic. Daca duminica trecuta au mancat la socrii, acum e randul Andreei sa intre in bucatarie pentru a pregati masa de Paste. "Va arata ca o masa traditionala de Paste numai ca fara drob. Eu nu prea ma omor cu drobul, dar ma voi implica in prepararea cozonacului, iar finul meu, Bila, mi-a promis ca o sa bata niste icre cum numai el stie", a povestit stirista pentru evz.ro.
CITESTE SI:
Prioritatile romancelor
Capcanele "super-ofertelor" de Paste. Atentie ce cumperi!
3 vedete care fac Pastele cu soacra
Liviu Varciu
Sursa foto: facebook.com
Culmea, si barbatii din showbiz se implica in prepararea bucatelor. Liviu Varciu spune ca va petrece Pastele impreuna cu fiica sa, Carmina, acasa la mama acesteia, unde se va implica trup si suflet la framantatul cozonacilor.
Ada Condeescu
Sursa foto: facebook.com
Actrita Ada Condeescu e pregatita sa prepare o friptura savuroasa la cuptor. "Imi plac la nebunie gustul si parfumul specific si din acest motiv il gatesc cat mai simplu. Prepar carnea chiar inainte de a o baga la cuptorul deja incins. Sarez bine carnea cu sare grunjoasa, pun piper si rozmarin proaspat. Apoi adaug un vin rosu de masa, italienesc, cam vreo 2 pahare cat sa acopere putin carnea. Apoi il var la cuptor si il las pina se rumeneste si prinde crusta", a marturisit actrita, potrivit viva.ro.
Nicoleta Luciu
Sursa foto: facebook.com
Cu patru copii acasa, Nicoleta Luciu a invatat de voie, de nevoie sa gateasca. Iar Pastele se pare ca ii solicita intens imaginatia. Vedeta TV sustine ca e foarte inventiva in privinta retetelor traditionale si ca mizeaza pe amestecuri inedite de condimente si legume, care sa dea o savoare aparte preparatelor.
Alina Chivulescu
Sursa foto: facebook.com
Alina Chivulescu, in schimb, sustine ca cel mai bine ii iese pasca. "Fac o pasca doar cu branza de vaci, vanilie, oua, stafide, putin unt, o lingurita de praf de copt, o lingura de gris, un pachet de zahar vanilat. Se amesteca galbenusurile cu branza, zaharul, apoi se adauga praful de copt, untul topit, grisul si stafidele. Albusurile se bat separat si se amesteca cu restul compozitiei. Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si apoi se coace la cuptor 40-50 de minute. Cui ii place gustul mai dulce, poate adauga dupa ce se raceste putina miere", a dezvaluit actrita pentru viva.ro.