Vedete din Romania

#Andreea Esca Paste #meniu Paste vedete #Paste vedete #Paste 2015 #nicoleta luciu

Ce pregatesc vedetele pentru masa de Paste. Inspira-te din meniul lor!

Vedetele au intrat si ele in febra pregatirilor de Paste. Au facut cumparaturile si sunt gata sa intre in bucatarie. Nu toate se pricep la gatit, in schimb stiu foarte bine sa spuna ce le place sa manance la masa pascala.

Andreea Esca

Sursa foto: facebook.com

Andreea Esca face parte din categoria vedetelor care sarbatoresc Pastele de doua ori, intrucat sotul sau, Alexandre Eram, este romano-catolic. Daca duminica trecuta au mancat la socrii, acum e randul Andreei sa intre in bucatarie pentru a pregati masa de Paste. "Va arata ca o masa traditionala de Paste numai ca fara drob. Eu nu prea ma omor cu drobul, dar ma voi implica in prepararea cozonacului, iar finul meu, Bila, mi-a promis ca o sa bata niste icre cum numai el stie", a povestit stirista pentru evz.ro.

CITESTE SI:
Prioritatile romancelor
Capcanele "super-ofertelor" de Paste. Atentie ce cumperi!
3 vedete care fac Pastele cu soacra


Liviu Varciu

Sursa foto: facebook.com

Culmea, si barbatii din showbiz se implica in prepararea bucatelor. Liviu Varciu spune ca va petrece Pastele impreuna cu fiica sa, Carmina, acasa la mama acesteia, unde se va implica trup si suflet la framantatul cozonacilor.

Ada Condeescu

Sursa foto: facebook.com

Actrita Ada Condeescu e pregatita sa prepare o friptura savuroasa la cuptor. "Imi plac la nebunie gustul si parfumul specific si din acest motiv il gatesc cat mai simplu. Prepar carnea chiar inainte de a o baga la cuptorul deja incins. Sarez bine carnea cu sare grunjoasa, pun piper si rozmarin proaspat. Apoi adaug un vin rosu de masa, italienesc, cam vreo 2 pahare cat sa acopere putin carnea. Apoi il var la cuptor si il las pina se rumeneste si prinde crusta", a marturisit actrita, potrivit viva.ro.

Nicoleta Luciu

Sursa foto: facebook.com

Cu patru copii acasa, Nicoleta Luciu a invatat de voie, de nevoie sa gateasca. Iar Pastele se pare ca ii solicita intens imaginatia. Vedeta TV sustine ca e foarte inventiva in privinta retetelor traditionale si ca mizeaza pe amestecuri inedite de condimente si legume, care sa dea o savoare aparte preparatelor.

Alina Chivulescu

Sursa foto: facebook.com

Alina Chivulescu, in schimb, sustine ca cel mai bine ii iese pasca. "Fac o pasca doar cu branza de vaci, vanilie, oua, stafide, putin unt, o lingurita de praf de copt, o lingura de gris, un pachet de zahar vanilat. Se amesteca galbenusurile cu branza, zaharul, apoi se adauga praful de copt, untul topit, grisul si stafidele. Albusurile se bat separat si se amesteca cu restul compozitiei. Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si apoi se coace la cuptor 40-50 de minute. Cui ii place gustul mai dulce, poate adauga dupa ce se raceste putina miere", a dezvaluit actrita pentru viva.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare