Vedete din Romania

# alexia esca # copii esca #copii vedete #andreea esca

Ce reguli trebuie sa respecte copiii Andreei Esca

Andreea Esca este casatorita de 17 ani si are doi copii: Alexia, in varsta de 16 ani, si Aris, de 14. Chiar daca sunt deja adolescenti, iar mama lor este mai mult plecata din cauza proiectelor in care este implicata, cei doi au de respectat reguli clare, iar parintii nu fac rabat de la acestea. 

Stirista a dezvaluit intr-un interviu acordat Libertatea.ro ca sotul ei este cel care ii verifica mereu la lectii pe cei doi copii, Alexia si Aris. La mai toate materiile, mai putin la limba romana, unde francezul o lasa pe sotia sa se ocupe. Andreea Esca recunoaste ca nu are mereu timp sa se ocupe de toate lectiile, insa isi face mereu timp pentru limba romana. In plus, desi au o relatie destul de relaxata, stirista a avut grija sa impuna subtil, dar ferm cateva reguli in casa. Mai ales in ceea ce priveste ora de venire din oras. 

”Am o relație extraotrdinară cu ei (copiii stiriste - nr). Nu-mi permit să le dau sfaturi, le povestesc despre lucrurile prin care am trecut, și ei își aleg ce-și doresc. Important să vadă cum se întâmplă lucrurile în jurul lor. Am știut de fiecare dată când Alexia a fost îndrăgostită, unde se duc. Au o oră la care trebuie să ajungă acasă și niciodată nu o depășesc. Totul e organizat”, a completat aceasta in interviul acordat Libertatea.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului