Vedete din Romania

#andreea marin #showbiz #monica gabor #roxana ionescu #vedete intern #sacrificii dragoste

Ce sacrificii au facut vedetele in numele iubirii. Iti vine sa crezi?

Pana si vedetele fac sacrificii in numele iubirii, atunci cand reusesc sa intalneasca un partener demn de orice efort sau gest de amploare. Desi lumea pare sa se invarta in jurul lor, exista si femei celebre care pun pe primul loc barbatul de care se indragostesc.

Andreea Marin

Indiferent de zvonurile vehiculate in mass-media, Andreea Marian ramane profund atasata de sotul sau mai tanar, Tuncay Ozturk. Zana Surprizelor demonstreaza si de aceasta data ca stie sa isi respecte si sa isi pretuiasca barbatul pe care il are alaturi, cinstindu-i cultura si familia.

Andreea Marin face eforturi constante pentru a invata cat mai bine limba turca, punandu-si in practica noile cunostinte lingvistice chiar in urma cu cateva zile, cand a facut parte din juriul Festivalului Culorile Lumii, difuzat de Televiziunea turca.

Prezentatoarea TV chiar si-a impartasit emotiile pe profilul oficial de Facebook, publicand o captura video de la eveniment, alaturi de o descriere menita sa explice semnificatia imaginii:

"In transmisiune directa la televiziunea turca, vorbind pentru prima data in limba sotului meu, in juriul Festivalului Culorile lumii. Am avut emotii, dar a fost un moment tare simpatic!", a scris Andreea Marin fanilor sai.

Citeste si:

Este oficial! Juratii MasterChef lasa ProTV pentru bucataria Antenei

Vedete cerute in casatorie in moduri surprinzatoare. Iata cat de original li s-a cerut mana!

Cat a fost darul la nunta Oanei Roman! 3 cupluri care s-au imbogatit dupa marele DA!

 

Roxana Ionescu

Dupa un divort dureros, Roxana Ionescu (29 ani) a reusit sa isi gaseasca din nou linistea sufleteasca in bratele afaceristului timisorean Tinu Vidaicu (32 ani). Cei doi par sa se inteleaga de minune, cu atat mai mult cu cat barbatul i-a oferit pana si inelul de logodna vedetei TV, chiar de ziua acesteia.

Insa cum lucrurile nu pot fi niciodata perfecte intr-o relatie, distanta dintre cei doi este o adevarata problema, de vreme ce Roxana locuieste si lucreaza in Bucuresti, iar Tinu are afaceri importante in Timisoara. Dornica sa mentina pasiunea vie in cuplu, Roxana face naveta intre cele doua orase in fiecare saptamana, la 3-4 zile distanta. Mai mult, Mama Natura se gandeste serios si la varianta de a se muta in orasul de pe Bega.

Monica Gabor

Monica Gabor pare sa duca o viata de lux in SUA, alaturi de iubitul ei chinez, Mr. Pink. Insa fosta doamna Columbeanu face multe sacrificii pentru viata ei de cuplu: a renuntat la prezentarile de moda, tinutele provocatoare, machiajul strident si petrecerile dezinhibate la care participa in urma cu cativa ani in tara natala.

In plus, Monica trebuie sa isi insoteasca partenerul la toate evenimentele asociate cu promovarea bauturii produse de compania chinezului si sa isi controleze atent orice gest.

Sursa foto:facebook.com, agentiadepresamondena.com, unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare