Vedete din Romania

#sacrificii vedete #jennifer lopez #matthew mcconaughey #katy perry #Amna

Ce sacrificii fac vedetele pentru cariera lor

Desi ai crede ca vedetele au o meserie minunata, fara griji, care nu impune prea multa munca, ai fi uimit sa afli ca unele dintre acestea fac sacrificii supraomenesti pentru a avea o cariera de succes. Iata cateva dintre celebritatile care au facut eforturi imense pentru a deveni cunoscute sau pentru a se mentine in topul preferatilor publicului.

1. Jennifer Lopez

Desi astazi este una dintre cele mai apreciate vedete, cantareata si actrita Jennifer Lopez nu a dus o viata de huzur in tinerete. Pentru a-si indeplini visul de a ajunge celebra, vedeta a trecut prin mari probleme, ajungand chiar in situatia de a dormi pe strazi.

"Nu am vrut sa merg la facultate, mi-am dorit sa dansez nonstop. Asa am ajuns sa dorm pe canapeaua dintr-un studiou de dans. Asa am ajuns fara casa si mi-am spus in sinea mea: fac ce trebuie sa fac", a marturisit Jennifer Lopez intr-un interviu de la inceputul anului 2013.

2. Katy Perry

Cantareata Katy Perry este o profesionista si ii place ca tot ceea ce face sa iasa perfect. Pentru o simpla sedinta foto, vedeta a luat masuri drastice. Ea a decis sa tina o dieta severa cu trei luni inainte de sedinta foto pentru revista "Vogue". In aceasta perioada, artista a baut ceai verde in loc de cafea si a luat o multime de suplimente naturale si vitamine, pentru a-si detoxifia organismul.


3. Matthew McConaughey

Un exemplu de sacrificiu suprem pentru cariera l-a oferit, de curand, actorul Matthew McConaughey, care, pentru a interpreta ultimul sau rol in pelicula "The Dallas Buyer’s Club" a slabit nu mai putin de 18 kilograme in doar sase luni. Ultimele fotografii surprinse il infatiseaza pe actor extrem de slabit si imbatranit. In acest film, McConaughey joaca rolul unui electrician bolnav de SIDA.



4. Amna

Cantareata romana Amna, devenita cunoscuta pe plan international cu melodia "Tell Me Why", a marturisit ca, pentru a cunoaste succesul, a trebuit sa faca numeroase sacrificii, mai ales financiare. Vedeta a povestit ca, inainte de a deveni celebra, a lucrat ca translator si, in loc sa isi achite creditul la banca, a investit toti banii pentru inregistrarea piesei "Tell Me Why".




Sursa foto: quebec.huffingtonpost.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare