Vedete din Romania

# salariu primar #gabriela firea

Ce salariu a avut Gabriela Firea ca primar general al Capitalei

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, continua sa aiba aparitii la diferite posturi de televiziune. Invitata recent in cadrul unei emisiuni de la Antena 3, Gabriela Firea a dezvaluit ce salariu a incasat in perioada in care a fost in functia de primar al Bucurestiului.

"13.000 de lei pe lună. Atenţie, de lei, nu de euro. Atât am avut!", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Conform adevarul.ro, Gabriela Firea şi Florentin Pandele au patru terenuri, toate în judeţul Ilfov. Dintre acestea, cel mai mare este o moştenire din 1991 care însumează 60.000 de metri pătraţi, potrivit declaraţiei de avere. Se pare că cei doi au avut şi un teren în Voluntari, dar l-au vândut pentru suma de

41.000 de euro.
Aceştia deţin şi o casă de 240 de mp în Ilfov şi un autoturism marca Mercedes Benz. Aceeaşi sursă scrie că primarul Gabriela Firea are bijuterii din platină, aur alb şi galben, ceasuri vechi, inele, lănţişoare, brăţări, cercei în valoare totală de 130.000 de euro. Totodată, potrivit declaraţiei de avere, edilul mai are în posesie tablouri şi alte obiecte de artă în valoare de 110.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului