Vedete din Romania

#Elena Basescu pensie alimentara #Elena Basescu salariu #vedete intern #elena basescu #showbiz

Ce salariu castiga Elena Basescu! A refuzat pensia alimentara pentru cei doi copii

 

Elena Basescu incearca sa imbine viata de familie cu cea profesionala si se pare ca-i reuseste, dupa cum singura marturisea Meziona familiei Basescu a refuzat pensia alimentara de la Bogdan Ionescu.

 

”Eu si Sofia ne trezim foarte devreme, o pregatesc pe ea pentru gradinita si eu ma imbrac pentru serviciu. Avem grija sa plecam din timp pentru ca, dimineata, traficul este foarte aglomerat dinspre Otopeni spre Pasajul Marasesti, destinatia mea finala.

”Am ales o gradinita aflata in drumul meu spre munca. Este o gradinita de stat, practic lipita de locul de munca al bunicului, pe strada Nicolae Iorga. In felul acesta, bunicii, mama sau tata, atunci cand Sofia nu ramane sa doarma la gradinita dupa-amiaza, o iau la ei pana termin eu lucrul. Dupa serviciu, ii iau eu pe amandoi de la bunici si mergem toti trei spre casa, unde ne petrecem seara impreuna”, a explicat Elena Basescu intr-un interviu acordat revistei “Viva”.

Pana in 2014, fiica fostului presedintelui a  fost europarlamentar, asa ca a beneficiat de un salariu lunar de peste 6.000 de euro, dar la ultimele europarlamentare, Elena Basescu nu a mai candidat. A fost “casnica” o perioada, mai exact pana cand baiatul ei a implinit un an. Din februarie, insa Elena Basescu s-a angajat la Camera de Comert a Romaniei. Conform informatiilor din presa, EBA este angajata la departamentul Relatii Internationale si are un salariu de 3.000 de lei net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare