Vedete din Romania

#Traian Spark #divort Andreea Antonescu #vedete intern #showbiz #andreea antonescu

Ce spune Andreea Antonescu despre divort

De cativa ani, Andreea Antonescu tot divorteaza! Cel putin asa spun carcatosii, care nu vad cu cohi buni faptul ca artista s-a intors in Romania, iar sotul sau a ramas in SUA.

"Relatia dintre mine si Traian merge la fel de bine ca la inceput. Acum ma simt mai indragostita de el ca niciodata. Nu ma intreba de ce, ca n-am habar. Am fost in SUA si am revenit la sfarsitul lui februarie. Trebuia sa ma intorc mai devreme, dar mi-am prelungit vacanta tocmai pentru a mai sta impreuna. in tara inregistrez noi melodii, pun totul la punct si mai plec o luna acolo. Nu stiu ce se va intampla maine, oricum nu mi-am propus sa ma casatoresc, sa fac un copil si apoi sa divortez; sunt foarte „de moda veche”. Dar, la urma urmei, nu depinde totul de noi. In viata n-ai de unde sa stii cum se schimba totul intr-o secunda", a spus Andreea Antonescu pentru Ring.


Intrebata cat timp au stat cel mai mult despartiti, ea a raspuns: “O luna si jumatate, anul trecut. Multi spun ca ar fi mai mult, dar nu-mi expun sotul la TV cand vine in tara doar pentru linistea mea, ca sa nu se mai intrebe presa daca divortez sau nu. Relatia noastra se consuma, cu discretie, de 11 ani incoace. Pauzele intr-o relatie nu sunt benefice si nici nu incurajez relatiile la distanta. Se poate ajunge la anumite discutii urate sau la inselare, dar asta se poate intampla si cand locuiesti tot timpul impreuna. E vorba de incredere si de respect. increderea intre noi s-a construit in ani. Eu imi doresc sa fim impreuna si el, daca il intrebi, la fel. Dar n-ai de unde sa stii ce se intampla pe viitor”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare