Vedete din Romania

#arest Marian Vanghelie #despartire Marian Vanghelie #vedete intern #Oana Mizil #showbiz #marian vanghelie

Ce spune Oana Mizil despre despartirea de Marian Vanghelie

Mai au putin si devin parinti, insa gurile rele spun ca sunt la un pas sa se desparta. Arestarea lui Marian Vanghelie si-a pus serios amprenta asupra casniciei sale!

La 9 iulie, inalta Curte de Casatie si Justitie a decis eliberarea din arest preventiv a primarului suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, si plasarea sa in arest la domiciliu, in dosarul in care este judecat pentru savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni de spalare de bani.

De atunci, au tot aparut zvonuri cu privire la un posibil divort, ca urmare a tensiunilor existente.

Oana Mizil a lamurit situatia: „Vreau sa va spun ca a fost cea mai fericita persoana ca este acasa, langa mine. Eu m-am luptat 4 luni de zile mult pentru el, ca sa vina acasa, sa vina alaturi de noi. Suntem parteneri de viata, colegi de viata, parinti, viitori parinti, suntem uniti, suntem uniti si asa vom ramane!”.

„Nu s-a schimbat, din contra, este mai vesel acum, se bucura mai mult de momentele linistite, se bucura de lucruri marunte, inclusiv ca mancam impreuna, ne bucuram amandoi”, le-a spus sotia lui Marian Vanghelie reporterilor Kanal D.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului