Vedete din Romania

#tarif #vedeta #direct #emisiune

Ce tarife practica vedetele pentru o aparitie in direct

Odata cu izbucnirea scandalului intre Oana Zavoranu si Anamaria Prodan pe seama onorariului cerut de sexy-impresara pentru aparitia la OTV , au revenit in atentie tarifele practicate de vedete pentru aparitiile la diverse emisiuni si spectacole.

Vedetele cer bani ca sa apara la televizor, si toata lumea o stie, crede Anamaria. Insa cearta dintre ea si Oana Zavoranu face ca tarifele cerute sa fie discutate si de restul lumii. Oana s-a suparat pe impresara pentru ca aceasta a cerut 500 de euro pentru a fi prezenta in emisiunea ei de la OTV. “Este foarte mult, este mai scumpa si decat Monica Columbeanu care cerea 300. Niciodata. Cat sunt eu aici, nu se vor da atatia bani pentru o prezenta in emisiune. Doar sa imi doresc eu foarte mult ca acea persoana sa fie in emisiune”, a declarat Oana, in direct la emisiunea Adrianei Bahmuteanu.

Anamaria nu crede insa ca ar fi o cerere exagerata. “Dar se practica peste tot si toata lumea cere, sa nu ne ascundem dupa deget. Da, am cerut, insa nu e prea mult, pentru ca este timpul meu”, i-a replicat impresara.

Cu aceasta ocazie Oana Zavoranu a spus ca sotia lui Reghecampf nu este singura care a cerut bani ca sa apara la emisiunea ei de la OTV. Potrivit Libertatea, Alexandra Ungureanu a cerut 1000 de euro pentru a merge in emisiunea "Oana Zavoranu Show", trupa Sistem nu a vrut sa mearga in platou la OTV decat daca primea 3000 de euro, Anna Lesko vrea 1000 de euro pentru prezenta si prestatie playback, iar Ana Maria Ferentz cere plata in lei, respectiv 500 de ron pentru o aparitie.

Unul dintre scandalurile trecute in care a fost implicat numele Oanei Zavoranu se referea tot la bani ceruti de o vedeta pentru aparitie iar protagonista era Monica Columbeanu, care ceruse 300 de euro pentru prezenta in emisiune.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului