Vedete din Romania

#Cea mai dura femeie din Romania #laura codruta kovesi #dna #viata personala

Cea mai dura femeie din Romania face destainuri personale!

Laura Codruta Kovesi a vorbit pentru prima data despre viata sa personala. Cea mai de temut femeie din Justitia romaneasca este de parere ca nu ar fi putut ajunge la succesul pe care l-a inregistrat daca ar fi fost mama si sotie.

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie are 42 de ani si este unul dintre personajele publice ale momentului care si-a capatat o mare incredere din partea romanilor. Intr-un interviu acordat elle.ro, Laura Codruta Kovesi recunoaste faptul ca meseria si cariera i-au afectat viata personala.

"Categoric nu este un echilibru intre munca si viata personala. Un avantaj, daca pot sa-i spun asa - fiindca este, in acelasi timp, un dezavantaj in viata personala - este ca nu am copii, nu am sot. Si atunci, foarte multe din problemele curente pe care le are o mama si o sotie eu nu le am, ceea ce-mi confera mai mult timp pentru serviciu. Deci, n-as putea sa spun ca este un echilibru, dar cred ca in acest moment ocup o pozitie foarte importanta si toata energia pe care o am trebuie sa o indrept si sa o folosesc pentru a-mi indeplini atributiile. Pentru mine, acum, cariera este mult mai importanta decat viata personala. Sunt foarte multi oameni care depind de mine, este o institutie care evolueaza sau involueaza in functie de deciziile pe care le iau, si asta e prioritatea mea. Sigur ca sunt momente, cum este duminica, in care iti doresti sa ai familie, sa ai copii, sa fii intr-un alt mediu. Dar de fiecare data ma gandesc ca acum am o misiune de indeplinit si asta este mult mai important", a declarat Kovesi.

Sursa foto: news.yahoo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare