Vedete din Romania

#vedete intern #premii radio romania # premiu nicole cherry #premiu andra

Top cei mai buni artisti din Romania

Loredana, Holograf, Andra si Nicole Cherry s-au numarat printre laureatii Premiilor Muzicale Radio Romania de anul acesta. Cea de a XII-a editie a premiilor a avut loc duminica seara, iar artistii MediaPro Music au luat sapte trofee din cele 17 puse in joc pentru cele mai bune performante inregistrate in 2013 in muzica romaneasca.

Loredana si-a adjudecat premiul pentru “Cel mai bun duet”, cu piesa “Nu stiu cine esti”, interpretata impreuna cu Cornel Ilie, dar si cel mai ravnit trofeu, “Artistul anului”. “Sunt onorata de cele doua premii primite aseara la Radio Romania! Le multumesc organizatorilor si ascultatorilor pentru dragostea si sustinerea lor. Ma bucur ca am gasit cea mai buna cale spre sufletele lor”, a spus Lori.

Andra a fost desemnata “Cea mai buna artista”. In plus, cantareata si-a mai adjudecat si trofeul pentru “Cel mai bun album pop”, cu materialul “Inevitabil va fi bine”. “Le multumesc compozitorilor si celor care m-au ajutat sa creez un album atat de special, precum si tuturor celor care au crezut si cred in mine. Radio Romania este primul post de radio care mi-a difuzat piesele si am de fiecare data emotii cand se apropie aceasta gala de premiere”, a spus Andra.

CITESTE SI: Cum au explodat tarifele lui Horia Brenciu dupa plecarea din trustul PRO 
Decizie surprinzatoare a Romanitei Iovan
C
at de mult conteaza ora la care mananci

 

Nicole Cherry a castigat premiul pentru “Cel mai bun debut”. “Am fost foarte emotionata si m-am bucurat enorm pentru acest trofeu, consider ca este foarte important pentru cariera mea. Multumesc Radio Romania!”, a spus tanara artista.

Formatia Holograf a luat premiile pentru “Cel mai bun cântec pop-rock”, cu piesa “Roua diminetii” si “Cel mai bun grup pop-rock”. “Premiul pentru "Roua diminetii" ne bucura extrem de mult, este o piesa la care noi tinem foarte tare, iar videoclipul, care contine scene din filmul ‘Ultimul zburator’, a fost facut de fiul meu, un motiv in plus de mandrie. Mai mult decat atat, piesa este mai dura, intr-adevar rock, iar acest trofeu dovedeste ca inca mai exista public pentru acest gen muzical. Multumim Radio Romania pentru ca alege sa promoveze toata paleta muzicala romaneasca, nu doar un anumit gen, dovedindu-si astfel inca o data impartialitatea”, a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.

Foto: Alexandru Dolea (Radio Romania)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare