Vedete din Romania

#Oana Radu #cum sa slabesti rapid #vedete intern #diete vedete #showbiz #nicoleta luciu #diete

Cele mai ciudate diete ale vedetelor. Ce efecte dramatice au avut

Vedetele au tendinta de a exagera cand vine vorba de silueta perfecta pe care doresc sa o afiseze. Insa nu intotdeauna beneficiile sunt pe masura sacrificiilor, multe dintre ele ajungand la spital din cauza dietelor exagerate. Iata trei dintre cele mai grave cazuri:

1. Oana Radu. Simpatica plinuta cu o voce de aur a impresionat o intreaga tara la Vocea Romaniei, desi avea cateva kilograme in plus. Faptul ca a ajuns in atentia publicului a ambitionat-o pe Oana sa slabeasca, asa ca, intr-un timp record, a scapat de 60 de kilograme. Nu fara a resimti efecte neplacute, spun surse din anturajul cantaretei. Potrivit acestora, Oana are probleme cu parul, care ii cade in cantitati mari de cand cu dietele drastice pe care le tine.

2. Nicoleta Luciu. A ajuns la spital chiar inainte de Revelion deoarece a exagerat cu dieta drastica. Meniul zilnic continea o cana de cafea cu lapte si un baton proteic. De cate ori i se facea foame, mai lua o gura de apa sau de cafea, a marturisit chiar vedeta. Evident, desi silueta a ajuns la dimensiunile dorite, sacrificiul a fost prea mare, avand in vedere ca Nicoleta are o viata activa si patru copii de crescut,

3. Margherita. Fiica Vioricai de la Clejani a tinut o dieta cu... flori. Pur si simplu manca tulpini de trandafiri sau de lalele pe care le fierbea. A slabit, dar a ajuns si la spital. I-a fost atat de rau incat a declarat ca nu va mai face niciodata o asemenea prostie.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare