Vedete din Romania

#cupluri vedete 2014 #vedete intern #smiley #mihaela radulescu #adelina pestritu #showbiz

Cele mai frumoase cupluri de vedete care s-au format in 2014

Ce obtii cand aduci impreuna doua staruri aratoase, dornice de iubit? Cele mai frumoase cupluri de vedete care starnesc invidia unora si admiratia altora! In 2014, s-au nascut noi povesti de amor intre actorii din showbizul romanesc, ai caror protagonisti nu se remarca doar prin talent, ci si printr-o compatibilitate estetica deosebita.

Adelina Pestritu si Speak

Cand parea ca nu isi mai gaseste linistea si fericirea in bratele altui barbat in afara de Liviu Varciu, Adelina Pestritu a dat nas in nas cu iubirea in anul 2014. Aceasta s-a dovedit a fi cantaretul Speak, un barbat chipes si spiritual, care a renuntat la o relatie de patru ani cu fosta lui iubita pentru a-i fi alaturi Adelinei.

Amandoi sunt bruneti, indragostiti si gata de nunta. Se potrivesc foarte bine din toate punctele de vedere, isi spun "te iubesc" in fiecare zi si abia asteapta ziua in care isi vor sarbatori oficializarea relatiei:

"Adelina danseaza foarte bine, motiv pentru care m-am bagat si eu intr-un concurs de dans, ca sa invat sa dansez cu ea, fireste. Iar pentru valsul nuntii o sa pregatim o coregrafie speciala", a declarat Speak pentru Cancan.



Smiley si Raluca Netca



Mai mult sau mai putin asumata, relatia lui Smiley cu dansatoarea Raluca Netca devine din ce in ce mai vizibila in showbiz. El este chipes si carismatic, ea - blonda si cu un trup de zeita. Din aceasta combinatie nu poate sa rezulte decat un cuplu sexy de indragostiti, despre care vom auzi cu siguranta mai multe lucruri in 2015. Cei doi isi vor petrece primele zile din ianuarie in Statele Unite ale Americii, intr-o vacanta romantica.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner



Dupa o lunga relatie la distanta cu prezentatorul TV Dani Otil, Mihaela Radulescu si-a gasit fericirea in bratele unui austriac sarmant, primul om din lume care a depasit viteza sunetului dupa ce a sarit in gol din stratosfera. Multi ii numesc "cuplul anului 2014", iar motivele nu mai au nevoie de nicio explicatie.

Mihaela s-a indragostit de Felix Baumgartner in timp ce ii lua un interviu, asa cum s-a intamplat si inainte sa se cupleze cu Stefan Banica Junior:

"E a doua oara cand ma indragostesc dupa un interviu, primul a fost cu Stefan Banica si la un an dupa el eram casatoriti", a marturisit Mihaela postului Pro TV.

CITESTE SI:

Cuplurile celebre ale anului 2014 pe care le iubim
Printul Charles nu este tatal biologic al Printului Harry!
Superstitii de vedeta. Ce fac celebritatile ca sa le mearga bine in anul care vine

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului