Vedete din Romania

#nunta #copii #relatii #cupluri Hollywood #Beyonce si Jay-Z #Angelina Jolie si Brad Pitt #Shakira si Gerard Pique

Cele mai puternice cupluri din showbiz

Sunt tineri, bogati, celebri si se bucura de o cariera de succes, care se imbina armonios cu o viata de familie perfecta. Asta au reusit sa obtina cateva dintre cele mai apreciate staruri de la Hollywood. Desi lumea showbizului este una plina de tentatii, aceste vedete au reusit sa ramana impreuna si sa devina unele dintre cele mai puternice cupluri din showbizul mondial. Iata cateva dintre aceste cupluri, care sunt admirate si adulate de intreaga lume.

1 Beyonce si Jay-Z

Cantareata Beyonce si rapperul Jay-Z s-au casatorit in anul 2008 si au impreuna o fetita, care s-a nascut in ianuarie 2012. Acestia au reusit sa devina rapid unul dintre cele mai iubite cupluri din lume. Ambii cu o cariera de succes in spate, Beyonce si Jay-Z au reusit sa stranga o avere de un miliard de dolari, potrivit music-mix.com.

2 Angelina Jolie si Brad Pitt

Un alt cuplu celebru, iubit de o lume intreaga este cel format din actorii Angelina Jolie si Brad Pitt, care au impreuna sase copii, trei adoptati si trei biologici. Desi sunt impreuna de mai bine de sapte ani, Angelina Jolie si Brad Pitt s-au logodit anul trecut si urmeaza sa faca nunta in curand. Ei au castigat simpatia publicului, atat prin talentul lor, cat si pentru campaniile umanitare in care s-au implicat.

Cei doi au impreuna o avere estimata la 172 de milioane de dolari. De curand, acest cuplu a intrat din nou in atentia publicului, dupa ce Angelina Jolie a fost nevoita sa suporte o dubla mastectomie, deoarece avea peste 80% sanse sa sufere de cancer la san, pe baza ereditara.


3 Shakira si Gerard Pique

Cantareata Shakira si fotbalistul Gerard Pique au surprins intreaga lume imediat ce au anuntat ca formeaza un cuplu. Desi intre ei este o diferenta de noua ani, acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru ei, chiar daca la inceput au tot fost lansate zvonuri ca nu va fi o relatie de lunga durata. Shakira si Gerard Pique, unul dintre cei mai apreciati fotbalisti ai echipei FC Barcelona, au aratat insa ca traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar de curand Shakira a adus pe lume si primul copil al cuplului, care se numeste Milan.



Sursa foto: revistatango.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare