Vedete din Romania

#dragoste #divort #vedete #mariaj #sex #nunta # cuplu vedete

Cele mai scurte mariaje din showbiz

Dragostea cu nabadai este la oridinea zilei in showbizul romanesc, asa ca in fiecare zi apar vesti surprinzatoare si neasteptate in acest sens. Dupa nunti ca in povesti, cu sute de invitati si o desfasurare extrem de mediatizata a acestor evenimente, la scurt timp auzim de divorturi. Iata care au fost cele mai scurte mariaje din showbizul romanesc:


1. Teo Trandafir si Constantim Iosef

O casnicie foarte scurta a avut si realizatoarea TV Teo Trandafir, care, dupa o nunta de poveste ce a avut loc in luna iunie 2012, a divortat neasteptat de sotul sau, fostul rugbist Iosef Constantin, dupa doar sase luni.

Motivul care a dus la divort ar fi fost neacomodarea lui Iosef cu noua viata din Romania, dar si lipsa copiilor sai, care locuiesc in Franta, alaturi de mama lor. La scurt timp insa, Iosef si-a facut o noua relatie. Desi la inceput, Teo s-a retras din lumea mondena, acum, ea a revenit in televiziune si prezinta o noua emisiune la Kanal D, care se bucura de un mare succes.


2. Alina Puscas si Viktor

Alina Puscas, prezentatoarea emisiunilor "Te cunosc de undeva" si "TopChef" de la Antena, se afla in prag de divort dupa doar sase luni de mariaj alaturi de neamtul Viktor. Cei doi nu au confirmat inca despartirea, insa Alina a recunoscut ca in ultimele luni au existat niste tensiuni intre ei.

"De doua luni sunt mai mult pe platouri si am fost foarte ocupata. Sunt bagata in doua mari proiecte de televiziune si pentru asta muncesc foarte mult. Au fost tensiuni (n.r. acasa) dar le vom depasi. Tensiuni exista in orice cuplu. Aratati-mi mie unul unde totul e lapte si miere”, a declarat realizatoarea TV.


3. Adelina Pestritu si Liviu Varciu

Adelina Pestritu si Liviu Varciu au trait o intensa si foarte pasionala poveste de dragoste. Cei doi s-au casatorit la scurt timp dupa ce s-au cunoscut, insa dupa doar un an de mariaj au hotarat sa puna capat casniciei. Unul dintre principalele motive care au dus la divort a fost, dupa spusele Adelinei, infidelitatea si nestatornicia lui Liviu Varciu.



Sursa foto: viva.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare