Vedete din Romania

#mihaela radulescu #beyonce #mihai traistariu #showbiz #vedete intern #sefie vedete

Cele mai stupide selfie-uri de vedeta. Asa ceva n-ai mai vazut!

Celebritatile au devenit dependente de selfie-uri. Unele o recunosc si poate n-ar fi nimic daca la mijloc ar fi vorba doar despre fotografii nevinovate. Dar imaginile postate online sunt din ce in ce mai controversate. Iata-i pe protagonistii celor mai recente selfie-uri prostesti.

Mihai Traistariu



De departe, campionul selfie-urilor stupide este Mihai Traistariu. Pe contul sau de socializare a incarcat sute de imagini. S-a fostografiat in oglinda de la baie, in oglinda sifonierului sau in cea de la sala de forta. De cele mai multe ori apare aproape dezbracat, etalandu-si... formele.




"Un selfie de dimineata face cat 5 ani din viata!", a scris Mihai in dreptul acestei imagini. Artistul a recunoscut aseara ca este dependent de acest tip de fotografii si a explicat si de ce.

"Cand eram mic, eram foarte complexat pentru ca eram plin de cosuri si fetele ma refuzau. Aveam vocea supersubtire si nu eram deloc macho. In perioada liceului, intram in depresii si plangeam. Mi-am zis ca, daca as fi celebru, mi s-ar deschide usile si ar sari femeile pe mine ca pe Michael Jackson! Pun poze cu mine la bustul gol, dar presa nu e obisnuita cu mine asa. Daca as arata ca Brad Pitt, as face si poze nud, de ce nu?", a declarat Traistariu.

CITESTE SI:

Sexy in reviste, banale in viata de zi cu zi. Ce vedete nu vei recunoaste pe strada!
Competitie intre Bianca Dragusanu si Anda Adam. Cine crezi ca se va marita prima?
Monica Gabor, resedinta de lux la Malibu. O tine in puf Mr Pink? 

Mihaela Radulescu




Mihaela Radulescu si-a obisnuit fanii sa-i tina la curent cu tot  ceea ce face. De aceea, diva posteaza pe contul sau de socializare imagini din casa sa de la Monaco sau instantanee surprinse in timp ce ia masa. Cea mai recenta isprava a vedetei de televiziune este o fotografie postata in urma cu doua saptamani in care sta intinsa pe spate si cu picioarele ridicate pe comoda pe care este asezat televizorul. Iar la televizior, nimeni altul decat iubitul sau, Dani Otil. "Abdomenele, dupa alergare - musai sa le faci cu o motivatie!", a scris Mihaela in dreptul imaginii.

Miley Cyrus




Peste Ocean, insa, nimeni nu le intrece pe Miley Cyrus si pe Kim Kardashian. Ambele sunt vestite pentru fotografiile pe care si le fac in cele mai penibile situatii.


Beyonce


Sursa foto: telegraph.co.uk

Se pare ca si Beyonce este pe care sa le ajunga din urma. Cantareata de culoare a postat in weekend mai multe imagini surprinse cu telefonul mobil in timpul vizitei pe care a facut-o impreuna cu familia sa la Luvru. Prea putin interesata a parut artista de exponatele din imagini, ci impresia pe care le-a lasat-o fanilor a fost ca, de fapt, sa se pozeze pe ea ca sa aiba ce admira.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare