Vedete din Romania

#vedeta #vedete inaltime #trucuri inaltime #tom cruise #inna

Celebritati mai scunde decat crezi

Cu siguranta admiri cu mare entuziasm vedetele pentru perfectiunea pe care o afiseaza. Pentru a arata insa o imagine perfecta, multe dintre vedete recurg la diverse trucuri. Unul dintre cele mai frecvente defecte pe care chiar si marile staruri de la Hollywood incearca sa il ascunda cu orice pret este inaltimea. Desi multe vedete par pe micul ecran destul de inalte, de fapt acestea sunt mult mai scunde decat ai crede. Iata cateva dintre acestea.

1 Kevin Hart

Actorul de comedie Kevin Hart, cunoscut din celebrele filme precum "Scary Movie 3", "Along Came Polly", "The Five-Year Engagement" si "Think Like a Man", ocupa primul loc in clasamentul celor mai scunde vedete. Desi pe micul ecran pare un barbat destul de inalt si bine facut, Kevin Hart are o inaltime de doar 1,57 metri. Cu toate acestea, inaltimea nu a fost un impediment in cariera sa. Pe langa numeroasele proiecte cinematografice in care a fost implicat, Kevin Hart a reusit sa devina si gazda faimosului show "Saturday nighgt live in 2013".

2 Usher

Chiar si superstarurile cer producatorilor sa recurga la trucuri care sa le ajute sa para mai inalte. Este si cazul celebrului cantaret Usher, care are o inaltime de 1,70, care il ajuta totusi la un lucru: sa execute exceptional dificilele miscari din coregrafia show-urilor sale.

3 Tom Cruise

Tom Cruise este considerat unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood, desi are o inaltime de doar 1,70 metri. Totusi, acest lucru nu l-a impiedicat sa aiba relatii cu femei mult mai inalte decat el, precum Cameron Diaz, care masoara 1,75 metri inaltime, sau Nicole Kidman, care are o inaltime de 1,79 metri.

4 Lora

Nici celebritatile din Romania nu sunt straine de trucurile acestea. Cantareata Lora este una dintre vedetele care, desi are o inaltime de 1,68, pare mult mai inalta atat pe micul ecran, cat si in fotografii.


5 Inna

Inaltimea de 1,63 metri nu a impiedicat-o pe cantareata Inna sa devina una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, dar si pe plan international. Vedeta este, de asemenea, considerata una dintre cele mai sexy cantarete din showbiz.


6 Anda Adam

La fel de scunda este si cantareata Anda Adam, care are o inaltime de 1,63 metri. Asa ca nu fii surprins sa constati ca in realitate Anda Adam este mult mai scunda decat pare pe micul ecran.



Sursa foto: urban.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare