Vedete din Romania

#Cezar Ouatu #eurovision village #fani eurovision #piesa its my life

Cezar, asaltat de fani in Eurovision Village

Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, Belarus, Danemarca, Rusia, Belgia, Ucraina si Olanda sunt primele tari calificate in finala concursului Eurovision de sambata, 18 mai. Daca pentru reprezentantii celor zece tari calificate in finala primele emotii au trecut, pentru romani ele cresc cu fiecare moment care ne apropie de semifinala in care va concura Cezar. Si, cum pe 14 mai nu a avut nicio repetitie programata la Malmo Arena, artistul roman a cantat pentru publicul din Eurovision Village.

Fani Eurovision Song Contest din diferite colturi ale lumii, dar si romani din Malmo si din imprejurimile orasului au venit marti sa il vada pe Cezar interpretand piesa “It’s My Life” pe scena din Eurovision Village - Eurovillage, mai scurt - un spatiu din centrul orasului, amenajat de  organizatorii evenimentului pentru concerte,  intalniri, interviuri si alte activitati de promovare ale artistilor concurenti. Cezar a fost invitat sa-si cante piesa in fata publicului, dar si sa acorde un interviu jurnalistilor din Super Studio, un mini-studio tv amplasat in vecinatatea scenei.

“Ma bucur ca am avut ocazia sa cant in fata oamenilor. intotdeauna ma simt bine atunci cand vad ca exista o reactie imediata din partea celor care ma asculta. in Eurovillage am gasit un public foarte receptiv. M-a surprins placut numarul mare de romani pe care i-am intalnit acolo, romani stabiliti in Suedia, care au venit special sa ma vada si sa-mi ureze succes in semifinala de joi”, a declarat Cezar dupa ce a incheiat sesiunea de autografe ad-hoc, la finalul evolutiei sale pe scena.

Seara, Cezar si colegii sai din delegatia Romaniei au urmarit impreuna prima semifinala Eurovision 2013, analizand prestatia si show-ul fiecarui concurent si bucurandu-se pentru cele  zece tari calificate in finala din 18 mai. Cezar si partenerii sai de scena vor avea, pe 15 mai, doua repetitii cu costume, cea de-a doua dintre ele fiind, de altfel, deosebit de importanta, pentru ca ea va fi votata de juriul international de specialisti.

Imagini cu Cezar in Eurovillage si reactiile sale, la cald, in timpul si dupa prima semifinala, vor putea fi vazute in aceasta seara, de la ora 22.00, la Drumul spre Malmo, difuzata la TVR 1, TVR HD, TVR International, precum si online, pe tvrplus.ro.

Cezar va concura in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa “It’s My Life” (muzica si versuri Cristian Faur) va intra in competitie pe pozitia 17.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare