Vedete din Romania

#channing tatum #top #bradley cooper #cel mai sexy barbat #revista people

Channing Tatum, cel mai sexy barbat in 2012: 3 calitati ascunse ale actorului

Actorul Channing Tatum este, conform revistei People, cel mai sexy barbat al anului 2012. Rolul seducator de stripper din productia "Magic Mike" i-a adus chipesului de la Hollywood titlul onorific de care se bucura, in 2011, Bradley Cooper. Iata 3 calitati ascunse ale starului de cinema!
 

1. Tatum, familist convins

Channing Tatum (32 ani) nu este doar sexy si amuzant, ci si un familist convins. Actorul este casatorit de 3 ani cu actrita Jenna Dewan si viseaza sa ii daruiasca acesteia 15 copii.


2. Tatum, un modest desavarsit

La aflarea vestii ca a fost desemnat cel mai sexy barbat al anului 2012, Channing a crezut ca totul este doar o farsa. In ciuda atuurilor sale fizice, Channing nu se considera demn de un asemenea titlu important.


3. Tatum, sportiv si disciplinat

Fost dansator si model, actual actor, Tatum este si pasionat de sport. In prezent, se antreneaza pentru rolul de atlet olimpic, pe care il va juca in filmul "Foxcatcher" (2013).

Celebrul top realizat anual de prestigioasa revista "People" a debutat in 1985, cand Mel Gibson a obtinut titlul de "cel mai sexy barbat al anului". Printre castigatorii acestui titlu s-au mai numarat, de-a lungul timpului, Johnny Depp (2003 şi 2009), Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) şi Brad Pitt (1995 şi 2000).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare