Vedete din Romania

#cheeky girls #tv #dansez pentru tine #cram #kitty cepraga

Cheeky Girls lupta pentru victorie la "Dansez pentru tine"

Dupa negocieri care au durat mai multe saptamani, producatorii emisiunii "Dansez pentru tine" au reusit sa le convinga pe Gabriela si Monica sa concureze una impotriva celeilate. Gemenele au reusit si un record de salariu, incasand mai mult ca orice alt concurent pecedent al emisiunii.

Initial, Gabriela a primit o oferta tentanta de a participa la emisiunea concurs, dar Pro TV a hotarat sa investeasca dublu, 40.000 euro, pentru ca ambele gemene sa danseze in direct in scopuri caritabile .

Onorariul gemenelor Cheeky este cel mai mare din istoria emisiunii, pana acum cea mai mare suma data unui concurent fiind de 12.000 euro.

Ceilalti concurenti alesi pentru noul sezon al emisiunii sunt Alin Oprea (Talisman), Claudia (Cream), Catalin Josan , Kitty Cepraga , Piticu' (Simplu) si Mihai (Hi-Q).

Castigatorii editiilor anterioare ale emisiunii au fost: Andra, Victor Slav , Cosmin Stan, Alex Velea, Andreea Balan si Giulia.

"By Monica Columbeanu", mai important ca "Dansez pentru tine" 

In ciuda lungilor negocieri dintre Monica Columbeanu si Pro TV, cele doua parti nu au ajuns la un acord pentru participarea sotiei miliardarului din Izvorani la emisiune.

Monica nu a vrut sa intrerupa reality-showul pe care il prezinta la B1 TV. Lipsa unui partner la fel de inalt ca ea si considerentele financiare au impiedicat-o pe Moni sa danseze alaturi de Cheeky Girls.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului