Vedete din Romania

#restaurant #furt #bucatar #cutite #Masterchef #Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, acuzat de furt. Cine ii ia apararea?

Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei jurati ai emisiunii culinare "MasterChef", de la Pro TV, o tine dintr-un scandal intr-altul. Dupa ce unul dintre participantii la show-ul de la Pro TV l-a acuzat ca l-a batut, acum, un coleg de breasla de-al sau sustine ca a fost dat afara de la un restaurant pentru ca a furat.

Loredan Gargalac, fost coleg al lui Florin Dumitrescu, a povestit ca juratul de la "MasterChef a plecat de la restaurantul unde a lucrat ultima oara cu cateva ustensile de bucatarie.

"[...] Acest bucatar, care cu putin timp in urma se proclama copilul minune al bucatarilor, dupa ce a fost dat afara de la Restaurantul Morgan la Dud si a luat (furat) de acolo o trusa de cutite scumpe care, de fapt, nu-i apartinea, a calcat pe bec rau de tot, insa se pare ca de data aceasta becul s-a spart”, a declarat Chef Loredan Gargalac.

Gargalac sustine, de asemenea, ca Florin Dumitrescu nu are nici cunostinte in domeniul culinar.

"Eu am fost primul care m-am luat de el dupa ce mass-media l-a facut mare Chef, iar eu am dovedit ca este bata de bucatarie si nici nu cunoaste normele elementare de igiena in bucatarie", a mai spus Loredan.

Pe de alta parte, patronul Restaurantului Morgan la Dud sustine ca Florin nu a fost dat afara si ca juratul de la "Masterchef" a plecat doar pentru s-a incheiat contractul.

"Restaurantul Morgan la Dud si Florin Dumitrescu au incheiat colaborarea pentru ca a expirat termenul... Nicidecum ca l-am dat afara.

Am inteles ca acest comentariu al lui Loredan a generat dintr-o dezinformare, insa afirmatia total falsa si lipsita de suport, ca ar fi plecat cu trusa de "cutite", depaseste un pic mai mult limita de buna credinta... Pentru ca Florin este o persoana absolut speciala si la care tinem foarte mult, am considerat ca trebuie sa dam o replica si...atat", a scris un reprezentanta de la Morgan la Dud, intr-un comentariu pe blogul lui Florin.

"Colaborarea cu Florin a fost un succes pe toate planurile, iar partile au respectat intocmai termenii intelegerii. Contractul a fost finalizat in termenii si conditiile specificate inca din luna mai. Imi pare foarte rau de termenii pe care ii poate suporta tastatura privind necunoasterea si rautatile "din cartier", iar chestiunea cu trusa de cutite este o acuza bolnavicioasa si plina de rautati. Nu. Din contra. Sunt lucruri la care Florin a tinut foarte mult si pe care le-a lasat (nu le-a luat) de la restaurant", a scris Radu Barlog, patronul Morgan la Dud.

Sursa foto: www.libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului