Vedete din Romania

#chivu #copii #echipa nationala

Chivu, ambasador SOS Satele Copiilor Romania

a preluat ieri stafeta de ambasador FIFA- SOS Satele Copiilor Romania de la . Capitanul echipei nationale de fotbal e mandru sa ajute copii mai putin norocosi mai ales ca va deveni si el curand tata.

Titlul de ambasador FIFA-SOS Copiilor Romania i-a fost inmanat lui Cristi Chivu de catrea .  Capitanul echipei nationale de fotbal se angajeaza astfel sa sustine proiecte umanitare si de ajutare a copiilor romani.

"Sunt mandru sa ma alatur acestui proiect dedicat copiilor. Voi incerca sa ma implic in cat mai multe proiecte importante si sa fiu cat mai mult prezent in viata copiilor. Ma simt bine in mijlocul lor cu atat mai mult cu cat si eu urmeaza sa devin tata peste patru luni si jumatate", a declarat Chivu la conferinta de presa.

Cristi Chivu si Adelina Elisei s-au casatorit in vara acestui an si astepta in primavara anului viitor nasterea unei fetite pe care se gandesc deja cum sa o boteze.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului