Vedete din Romania

#Christian Sabbagh proiect nou #Christian Sabbagh concediere #christian sabbagh

Christian Sabbagh, dat afara de la Kanal D?

Christian Sabbagh a postat ieri  pe pagina sa de Facebook un mesaj, in care le multumeste fanilor pentru increderea si sustinerea acordata,  ca i-au fost alaturi si l-au urmarit la Kanal D in ultimii 7 ani. Astazi a revenit cu amanunte!

“Va multumesc pentru toti cei 7 ani in care m-ati urmarit la Kanal D. Am simtit caldura dumneavoastra sufleteasca, emotia ! Cifrele de audienta spun totul!”, a scris ieri Christian Sabbagh pe pagina lui de Facebook.

Astazi, jurnalistul a mai postat un mesaj, in care intareste cele presupuse, ca nu va mai face parte din echipa Kanal D, spunand ca o sa faca anchete pe cont propriu. “In decembrie 2014, un ofiter SRI era gasit mort in locuinta, cauza decesului fiind... sinuciderea. Cum nu mai am echipa, Iulia a devenit operator TV, Anais - ajutor de operator TV, colonelul (r) Costica Ionescu - politist cu peste 25 de ani de experienta in “infractiuni contra vietii”, consilierul meu. Nu pot ramane indiferent la problemele oamenilor, asa ca o sa fac anchete pe cont propriu. Aici nu mai e vorba de show-uri TV, de rating, de bani, sau ambitii profesionale, ci de o simpla convingere: adevarul iese mereu la lumina!” este mesajul postat de Christian Sabbagh astazi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului