Vedete din Romania

#vocea romaniei #vedete intern # mihai chitu # castigator vocea romaniei

Cine este Mihai Chitu, castigatorul de la "Vocea Romaniei"

Dupa Stefan Stan si Julie Mayaya, Mihai Chitu este cel de-al treilea castigator al show-ului Vocea Romaniei. Tanarul, desi a inceput sa cante de la 5-6 ani, si-a descoperit talentul abia in liceu. De-a lungul timpului a cantat cu Razvan Fodor de la trupa Krypton si a colaborat cu Directia 5.
 
In marea finala s-au luptat Sanziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin si Mihai Chitu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana si Horia Brenciu au cucerit scena si s-au luptat sa demonstreze publicului ca merita titlul de "Vocea Romaniei".

In urma voturilor telespectatorilor, Mihai Chitu a fost castigatorul trofeului "Vocea Romaniei" si al marelui premiu, in valoare de 100.000 de euro.
Pe locul al doilea in finala "Vocea Romaniei" de la Pro TV s-a situat Sanziana Niculae, pe locul al treilea - Adrian Nour, iar pe pozitia a patra - Marius Marin.

„Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla”

"Am venit la fiecare preselectie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasa si de la primul si de la al doilea. Pe al treilea l-am castigat. Va multumesc din suflet. Multumesc 'Vocea Romaniei', multumesc tuturor celor care m-au votat si care ne-au votat. Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla", a declarat Mihai Chitu dupa anuntarea rezultatelor.


In cadrul marii finale a show-ului "Vocea Romaniei", care a durat circa patru ore, Mihai Chitu a Incantat juriul, publicul si telespectatorii cu trei piese.

Mihai Chitu a interpretat singur piesa "Caruso" (Lara Fabian). Totodata, Mihai Chitu a cantat impreuna cu Corina Chiriac un colaj de piese romanesti si impreuna cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia "O sole mio".

Mihai Chitu spune despre el ca este solist vocal si ca toata viata a fost autodidact. A facut cursuri la Scoala Populara de Arta timp de doua luni, iar la varsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Razvan Fodor de la trupa Krypton si a cantat cu acesta o data la studioul formatiei. Apoi a inceput o colaborare cu trupa Inalta Societate, cu care a cantat timp de trei ani. A urmat o pauza in cariera sa muzicala, iar in 2009 s-a reapucat de cantat. In 2012 a inceput sa colaboreze cu formatia Directia 5. Dupa Directia 5, a avut cateva spectacole private In Mamaia, dupa care a inceput sa colaboreze cu cei de la 2zece Band.

Sursa foto: infomusic.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare