Vedete din Romania

#andreea berecleanu #andrei zaharescu #divort Andreea Berecleanu #Constantin Stan

Cine este noul barbat din viata Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu, prezentatoarea stirilor de la Antena 1, ar fi divortat in mare secret in aceasta primavara de sotul sau, Andrei Zaharescu, purtator de cuvant al Guvernului. Se pare insa ca Andreea nu sufera prea mult din cauza acestei despartiri, mai ales ca ea ar fi fost cea care si-a dorit divortul.

Vedeta si-ar fi refacut viata alaturi de un alt barbat, mai in varsta decat ea cu 20 de ani. Este vorba despre medicul estetician Constantin Stan, cunoscut pentru implanturile de silicon pe care le-a pus mai multor vedete, precum Anda Adam, Iulia Vantur sau Mihaela Radulescu.

Desi Andreea Berecleanu a refuzat sa vorbeasca despre acest subiect, medicul estetician Constantin Stan a recunoscut, chiar in urma cu un an, ca o apreciaza foarte mult pe vedeta de la Antena 1.

"Nu exista un chip perfect, ci doar un model care, dupa anumite standarde si masuratori ale chirurgiei estetice, s-ar apropia de perfectiune. O opinie personala, ca un chip care mi se pare deosebit de frumos la noi, dar si ca atitudine, mi se pare cel al Andreei Berecleanu", a declarat, in urma cu an, medicul estetician.


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare