Vedete din Romania

#povestiri adevarate #mircea solcanu #vedete intern #demisie Mircea Solcanu #Bogdan Boanta #Keky #Ovidiu Danci

Cine ii ia locul lui Mircea Solcanu la "Povestiri adevarate". Iata intre cine se da marea competitie

Mircea Solcanu a renuntat la postul de prezentator de la Acasa TV, dupa ce a revoltat opinia publica cu un mesaj agresiv la adresa familiei lui Ionut Anghel, copilul in varsta de 3 ani ucis de cainii maidanezi in vara anului trecut intr-un parc din Bucuresti.

 

Trei concurenti pentru postul de la "Povestiri adevarate"

Surse din cadrul Acasa TV au dezvaluit, pentru libertatea.ro, ca deja se vehiculeaza cateva nume care i-ar putea lua locul lui Mircea Solcanu la emisiunea "Povestiri adevarate". Este vorba despre Bogdan Boanta, coregraf la show-ul "Dansez pentru tine", Keky, cunoscut ca primul cantaret pe tocuri din Romania, si Ovidiu Danci, coregraf la "Dansez pentru tine".

Bogdan Boanta

Keky

Ovidiu Danci



Conform acelorasi surse, Bogdan Boanta se lauda printre prieteni ca el est favoritul, insa decizia finala o va lua producatorul emisiunii "Povestiri adevarate", Silviu Calangiu.

In ceea ce-i priveste pe ceilalti doi concurenti, Ovidiu Danci are in prezent un contract cu trustul Intact pana in luna mai, iar cantaretul pe tocuri Keky nu i se dau prea multe sanse tinand cont ca acesta a avut numeroase neintelegeri cu Mircea Solcanu, care au afectat in trecut imaginea Pro. Cu toate acestea, se pare ca aceasta a fost chemat sa dea probe.

Citeste si: Monica Gabor, mesaj tulburator pentru mama sa

Mircea Solcanu si-a dat demisia sau a fost concediat?

Ceea ce ramane insa neelucidat este daca prezentatorul TV Mircea Solcanu a fost data afara de la Acasa TV sau si-a prezentat singur demisia. Initial, in presa aparusera informatii ca Mircea Solcanu fusese trimis in concediu fortat si ca producatorii emisiunii l-au anuntat luni ca a fost demis.

Astazi, postul Acasa TV a trimis insa un comunicat oficial din care reiese ca Mircea Solcanu si-a prezentat singur demisia.

Citeste si: Philip Seymour a stiut ca va muri! Vedete care si-au presimtit moartea


"Acasa TV, postul care difuzeaza emisiunea "Povestiri de noapte", prezentata de Mircea Solcanu, isi exprima oficial scuzele pentru situatia creata de moderatorul show-ului mentionat mai sus. Regretam situatia care implica familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferintele personale si pe problemele lui de sanatate. Mircea Solcanu a decis sa renunte la postul sau in cadrul echipei Acasa TV cu speranta ca gestul lui va dovedi cat de mult regreta cele intamplate", a transmis echipa Acasa TV.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare