Vedete din Romania

#mircea solcanu #vedete intern #ionut anghel #Mircea Solcanu facebook

Cine il iarta pe Mircea Solcanu?

Realizatorul TV Mircea Solcanu a facut o declaratie socanta in urma cu doua zile. Acesta a avut o iesire foarte agresiva la adresa parintilor lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi in urma cu cateva luni intr-un parc din Capitala. Prezentatorul TV a socat intreaga opinie publica dupa ce a scris pe o retea de socializare ca spera ca aceasta familie sa isi piarda si cel de-al doilea copil, pentru ca se foloseste de drama prin care a trecut pentru a face rost de bani.

A scandalizat intreaga opinie publica

Mesajul prezentatorului este de-a dreptul socant si a scandalizat intreaga opinie publica.
Cuvintele pe care le-a folosit Mircea Solcanu in postarea sa sunt mai mult decat agresive si revoltatoare.

Reactia atat de bizara a realizatorului TV a venit dupa ce tatal lui Ionut a declarat ca a fost atacat de cainii maidanezi in cimitirul unde este inmormantat fiul sau.

"Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu va place munca, duceti-va copilul sa-l manance alti caini, se pare ca din asta traiti. Ce suma ati incasat in urma participarii la emisiuni TV, acelea care se desfasurau cand copilul vostru era pe catafalc?

Citeste si: Vedete condamnate pentru agresiune fata de angajati


Ati terminat banii, copilul e mancat, dar nu-i nimic, mai aveti unul.

Cand se termina banii mai inventati ca va musca niste caini. Dar stiti ca sunteti penibili. Numai pe voi si pe familia voastra ii musca?

Ori sunteti javre si cainii simt asta, ori ati terminat banii si vreti alii. Nu o sa primiti, duceti celalalt copil sa fie muscat si cine stie, daca Bianca e ocupata poate o sa primiti.

Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celalalt copil, nu sunteti demni sa cresteti copii, pentru ca mai apoi sa-i invatati sa fie cruzi cu animalele. Ce educatie oferiti copilului cand voi doi scelerati va ocupati viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care apartin iubitorilor de animale?!? Acelasi timp sa-l folositi mai des in educatia copilului care a ramas. Ce semanati aia o sa culegeti! Cum v-ati imaginat ca lasa Dumnezeu asa Inger sa-i otraviti sufletul cu ura voastra ?!? Nu l-a lasat, dar atentie o sa-l ia si pe celelalt si nu trebuie sa-l manance vreun catel, exista si cancer, si leucemie, si tetrapareza", a scris Mircea Solcanu pe Facebook.

Citeste si: Marioara Murarescu, confesiuni dureroase pe patul de spital

Aceasta reactie a prezentatorului este si mai socanta, tinand cont ca, in general, acesta este o persoana destul de rezervata care rareori isi expune parerea, mai ales intr-un mod atat de revoltator.

Taxat de public, Mircea Solcanu si-a cerut scuze public 

Dupa ce si-a dat seama ca a exagerat, Mircea Solcanu  a revenit pe pagina sa de Facebook cu un mesaj prin care si-a cerut public scuze pentru mesajul sau.

"Incep prin a-mi cere scuze pentru postarea precedenta! Nu doresc moartea nimanui si nu am avut nici o clipa intentia sa se inteleaga acest lucru. Din nefericire, asta s-a inteles si imi cer iertare public pentru proasta si nefericita mea exprimare, e drept intr-un moment de furie pe fondul unor suferinte personale. Regret totul si sper ca familia Anghel si voi toti sa-mi acceptati scuzele!", a scris Mircea Solcanu pe reteaua de socializare.

Cuvintele dure pe care le-a aruncat insa prezentatorul fara nicio remuscare au ramas bine intiparite in memoria familiei Anghel, dar si a publicului si nu se stie daca cineva va avea puterea sa ierte un comportament atat de revoltator chiar din partea unei persoane publice.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului