Vedete din Romania

#showbiz #Florin Dumitrescu #Masterchef #Sorin Bontea #vedete intern #sotii Masterchef

Cine sunt femeile care i-au imblanzit pe cei mai exigenti bucatari din Romania

Se spune ca in spatele oricarui barbat puternic sta o femeie puternica. De la aceasta zicala nu fac exceptie nici cei mai puternici bucatari ai Romaniei. Iata care sunt femeile din spatele maestrilor bucatari Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu, juratul mai bland din editiile trecute de la Masterchef, a decis sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca cu actuala lui sotie, Cristina, dupa trei ani de relatie. Cei doi au impreuna o fetita, in varsta de un an. Sotia lui Florin are un blog despre ingrijire personala, unde posteaza articole in special despre ingrijirea parului.

Daca la Masterchef si-a aratat doar latura dura, in familie, Sorin Bontea este linistit si sensibil. Sotia lui gateste foarte bine, dupa cum a declarat chiar el, si destul de des se intampla sa faca mancare impreuna. Cei doi s-au cunoscut in 1989, la o petrecere, iar la prima intalnire, Sorin i-a daruit un trandafir rosu. De atunci, recunoaste maestrul bucatar, ii ofera trandafiri cu fiecare ocazie.


Chef Catalin, in cautarea sufletului pereche

Spre deosebire de colegii sai, chef Catalin Scarlatescu nu are o relatie stabila. El a declarat ca nu are timp pentru o relatie si ca nu prea se intalneste cu femei, contrar zvonurilor care au aparut in presa si care l-au cuplat, printre altele si cu Roxana Ionescu, frumoasa Mama Natura. Desi durul Chef Catalin nu si-a gasit perechea, el are insa o viziune clara despre femeia ideala, dar si despre rolul ei in casa. Astfel, daca vreo pretendenta la inima chef-ului s-ar teme de criticile acestuia in bucatarie, acesta sustine ca rolul femeii nu este la cratita, asa ca norocoasa se va bucura din plin de talentul simpaticului Scarlatescu.

"Nu prea intalnesc femei. Eu muncesc foarte mult, desi presa sustine ca sunt un mare cuceritor. Sunt singur deoarece muncesc foarte mult. Am foarte multe de aratat, gastronomic vorbind, mai multor oameni decat unei singure persoane. Daca o sa apară persoana aia de care sa ma indragostesc o sa v-o prezint. Va fi o femeie muncitoare probabil, imi plac oamenii muncitori", a declarat Chef Catalin pentru Antena Stars.

CITESTE SI:

Intamplari hazlii. 5 vedete confundate cu dictatori, actori celebri sau cu cersetori
Nici n-au divortat si si-au tras iubite noi. 4 vedete si femeile care le-au luat locul nevestelor

Cum ar vrea barbatii sa arate desuurile femeilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare