Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #vedete penibile #verdict psihiatru

Cine sunt penibilii din showbiz. Verdictul psihiatrului e crunt!

De cand site-urile de socializare ofera un spatiu public aproape nelimitat, vedetele se intrec in a posta fotografii in diferite ipostaze. Problema este ca de multe ori imaginile nu sunt dintre cele mai inspirate si, din lauda de sine, se transforma in tinta glumelor facute de fani.

Mihai Traistariu

Mihai Traistariu a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani. Concertele i s-au rarit, emisiunile la care este invitat sunt si ele putine, asa ca a gasit o cale de a atrage atentia asupra sa. Posteaza fotografii tip selfie. Din nefericire pentru el, ipostazele nu il avantajeaza deloc. Printre pozele de pe contul sau de socializare se numara si o imagine cu el numarand bancnote, probabil succesul sau de la vreo cantare.



Iar acum, mandru nevoie mare de noua sa podoaba capilara, implantata cu grija la o clinica din Turcia, artistul nu conteneste sa se laude si se fotografiaza oriunde prinde cate o oglinda. Insa fotografia care a pus capac este cea in care Mihai Traistariu apare lungit pe un pat, intr-un salon cosmetic, cu o masca pe fata! Imaginea i-a oripilat pe fani.

Citeste si:

Dependenda sau doar adrenalina? 5 vedete impatimite dupa jocurile de noroc

Noua Angelina Jolie este o romanca! Asemanare incredibila

Inca un jurat de la "Romanii au talent" a parasit Pro TV!



Oana Lis



Printre personajele mondene carora le place sa se autoexpuna se numara si Oana Lis. Sotiei fostului edil al Capitalei ii place sa pozeze cu buzele tuguiata, ipostaza celebra cunoscuta sub denumirea de “duck face”, sau in femeie de casa, gospodina, dar si intr-o diva sexy. Asta desi niciuna dintre ipostaze nu o avantajeaza. Mai mult, Oana Lis se intrece in a post ape Facebook aforisme sau sfaturi despre cum sa iti inseli partenerul.

Catalin Botezatu



Cea mai recenta isprava a lui Catalin Botezatu s-a petrecut in urma cu doua luni, cand a postat o imagine menita, probabil, sa starneasca mila fanilor: intins pe patul de spital, cu pieptul dezvelit si conectat la niste aparate. Daca imaginea barbatului puterni, doborat dintr-o data a impresionat cu adevara pe cineva, nu stim.



Insa sunt deja virale fotografiile cu designerul dezbracat intr-o cada plina cu spuma, creatorul pozand nu odata intr-o asemenea ipostaza.

Andreea Balan



Desi se afla pe val si nu are nevoie de niciun impuls mediatic, Andreea Balan nu a ezitat sa le impartaseasca zilele trecute celor aproape doua milioane de fani de pe Facebook o fotografie in care apare dezbracata in cada. Artista a tinut sa faca urmatoarea precizare: “Sss... Sunt pe un alt fus orar... si fac o baie fierbinteee!” Oricat de penibil ar parea, fotografia a obtinut peste 40.000 de like-uri si 120 de distribuiri pe alte conturi de Facebook.

Anda Adam

Mai nou, in categoria vedetelor care isi fac selfie-uri penibile a intrat si Anda Adam. Mandra de formele sale, cantareata s-a fotografiat zilele trecute intr-o oglinda, imbracata in costum de baie. oricat de bine ar arata, fanii au taxat imediat gestul ei, pe care l-au catalogat drept penibil.

Verdictul psihiatrului Florin Tudose:

Prof. dr. Florin Tudose, medic psihiatru, este necrutator cu aceste "peronaje": "Cauta putina glorie, cauta putina atentie, nu au ce sa arate altceva, au o imaginatie saraca si atunci cred ca ne capteaza bunavointa facand manevre din astea de doi bani. Au un scazut respect de sine, adica ei cred ca orice imagine este buna ca sa ilustreze si orice imagine este suficienta ca sa ne facem noi o parere. Sunt 30, poate 40% sau mai mult din oameni care nu au simtul penibilului. Sunt narcisiaci, se considera numai buni de admirat si atunci fac acest lucru. Nu sunt niste personalitati, sunt niste personaje".

Sursa foto: facebook.com, agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare