Vedete din Romania

#vedete #tatuaje #miley cyrus #justin bieber #scrisori #operatii #gesturi fani

Ciudatenii pe care le-au facut fanii pentru idolii lor

Statutul de vedeta nu implica doar avantaje si o viata lipsita de griji. Multe dintre starurile adorate de o lume intreaga trec uneori prin momente de groaza, din cauza fanilor. Unele vedete sunt hartuite, altele primesc diverse bilete de amenintare. Iata cateva dintre cele mai ciudate gesturi facute de fani pentru idolii lor.

1 Si-a schimbat complet infatisarea

Un tanar din Filipine, pe nume Herbert Chavez, si-a modificat total aspectul cu ajutorul a nenumarate operatii chirurgicale, pentru a semana cat mai mult cu idolul sau Superman, intepretat de actorul Christopher Reeves. El si-a marit barbia si si-a despicat-o putin la fel ca Superman, a facut rinoplastie pentru a da nasului sau asiatic o forma cat mai apropiata de cea starului si si-a facut implanturi in coapse pentru ca picioarele sale sa para cat mai musculoase.



2 I-a trimis idolului sau un bilet scris cu sange

O adolescenta i-a trimis cantaretului asiatic Taecyeon o scrisoare in care i-a insirat cateva randuri de dragoste artistului. Socant este insa faptul ca tanara nu a folosit banala cerneala pentru a scrie scrisoarea, ci sange menstrual. De asemenea, in locul stiloului, admiratoarea cantaretului a folosit propriul par pubian. Artistul a aflat despre acest lucru chiar de la tanara, care a specificat aceste gesturi in scrisoare.

3 A dat peste 600 de dolari pe o sticla de apa

Emma Philips este o tanara in varsta de 16 ani din Noua Zeelanda care a avut sansa sa il intalneasca pe cantaretul Justin Bieber in culisele unui studio de televiziune. Aceasta a profitat de faptul ca artistul a baut dintr-o sticla de apa, pe care tanara a sustras-o si a vandut-o apoi pe e-Bay unui fan inrait al lui Bieber cu imensa suma de 624 de dolari.


4 Si-a tatuat corpul cu dedicatii pentru Miley Cyrus

Dupa ce a trecut printr-un dureros divort, Carl McCoid, un tanar in varsta de 30 ani, si-a gasit alinarea in muzica cantaretei Miley Cyrus, iar din acel moment a format o obsesie pentru aceasta, pe care si-a manifestat-o prin tatuaje dedicate acesteia pe tot corpul sau. Acesta a pus numeroase fotografii cu el pe retelele de socializare, cu speranta ca agentul artistei il va remarca si va reusi sa o intalneasca pe cantareata. A mai marturisit ca, daca nu va reusi aceste lucru, va muri.



Sursa foto: allvoices.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului