Vedete din Romania

#claudia pavel #succes #depresie

Claudia Pavel: "Am avut momente cand am vrut sa renunt"

Desi acum lucrurile ii merg foarte bine din punct de vedere profesional, Claudia Pavel recunoaste ca, in trecut, a avut depresii groaznice care au facut-o sa isi doreasca sa renunte la tot.

In prezent, artista lucreaza la un nou album si se ocupa de promovarea primului single extras, „Crazy”. Claudia este foarte multumita de acest material si este convinsa ca va avea succes, tinand cont de faptul ca va fi realizat exclusiv in strainatate.

"Pe ceea ce fac eu, da. Eu nu fac muzica de club , care se face foarte bine la noi. Fac pop, pop dance. Si diferentele exista intre ceea ce mi se ofera la noi si ceea ce gasesc afara. Vorbind de sound, compozitie, versuri, profunzime, profesionalism, experienta", a declarat Claudia Pavel pentru jurnalul.ro.

Claudia nu a fost insa dintotdeauna atat de optimista. Artista a martursit pentru aceeasi publicatie ca in trecut a avut momente infioratoare in care ii disparuse complet increderea in propriile forte.

"Si da, am avut momente, la fel ca oricine, cand am vrut sa renunt. Cum s-a intamplat dupa ce albumul '48 de ore' s-a dovedit a fi un mare esec. Incepusem sa am depresii urate, sa ma gandesc ca nu sunt buna de nimic, ca nu am succes. Lucruri grele de care ne lovim cu totii, pentru ca altfel nu poti sa evoluezi", a adaugat Claudia Pavel.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare