Vedete din Romania

#carne #claudia pavel #dieta

Claudia Pavel: "Am devenit semivegetariana, nu mai mananc faina alba"

Claudia Pavel face sport zilnic si are o dieta stricta pentru a nu aduna kilograme in plus . Bruneta nu mai mananca faina alba , lactate si carne.

Claudia spune ca a devenit "semivegetariana", iar dieta sanatoasa si sportul au ajutat-o sa slabeasca intr-un timp scurt.

"Am slabit 14 kg. Pe la 24 de ani, mancarea a inceput sa se depuna. Eram obisnuita sa fiu slaba si nu eram atenta la alimentatie. Din februarie, am constientizat cat de nesanatoasa este mancarea din comert, asa ca am ignorat toate aceste delicii. Fac sport zilnic, am devenit semivegetariana, nu mai mananc faina alba. Din aprilie, am renuntat la lactate si, din mai, la carne", a declarat Claudia pentru ring.

Datorita eforturilor, bruneta este foarte mandra de corpul ei, dar spune ca refuza orice propunere de a poza fara sutien in revistele pentru barbati.

Claudia nu este o adepta a operatiilor estetice. Dupa ce a trecut prin multe probleme in urma unei operatii la nas, cantareata sustine ca nu va mai apela la chirurgia estetica.

"Faci o operatie estetica daca ai un defect foarte mare, ca sa te repari. Dar cand ai sani mici si frumosi, de ce sa vrei sa arati ca o papusa gonflabila ?! Sau sa ai buzele pana-n nas?! Lucrurile astea sunt inestetice", a mai spus Claudia.

 

Citeste si

Claudia Pavel si-a refacut nasul in Grecia

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare