Vedete din Romania

#divort #sotie #copil #claudiu bleont #andra negulescu #Iulia Lazar

Claudiu Bleont asteapta un copil cu fosta amanta secreta

Claudiu Bleont urmeaza sa fie tata pentru prima oara, la 54 de ani. Dupa ce s-a despartit oficial de Andra Negulescu la inceputul acestui an, Claudiu si-a refacut viata alaturi de actrita Iulia Lazar, care i-a fost amanta cat inca era casatorit cu fosta sotie. Cei doi vor deveni parinti in aceasta toamna.

Actorul a declarat postului de televiziune Kanal D ca fosta lui sotie a aflat de sarcina actualei iubite de la televizor. Claudiu sustine ca hotarase impreuna cu Andra Negulescu sa nu devina parinti, cu toate ca au fost impreuna peste un deceniu. Meseria de tatic il sperie putin pe Claudiu Bleont, din pricina varstei mature pe care o are:

"La 54 de ani, desi nu stiu cati ani mai am de trait, daca nu se va putea sa fiu un tata bun, macar sa-i fiu un bunic bun copilului meu", a declarat actorul in emisiunea mondena Wowbiz de la Kanal D.

Sincer si relaxat, Claudiu sustine ca nu cunoaste inca sexul viitorului copil si ca nu se asteapta ca viata sa i se schimbe in acest mod radical. Claudiu Bleont a trecut prin trei divorturi, despre care spune ca au contribuit la evolutia lui ca om:

"Cele mai multe lucruri le-am invatat din divorturi, pentru ca numai pierzand ceva ce mi-am dorit cu ardoare, am putut sa il vad cu alti ochi si sa inteleg altfel lucrurile", a declarat viitorul tatic.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare