Vedete din Romania

Clubul lui Mutu se va inchide?

La nici doua luni de la deschidere, clubul lui Adrian Mutu este posibil sa fie inchis. Pe 21 martie a fost anuntata cu surle si trambite inaugurarea, in fostul sediu al Bingo Europa, a uneia dintre cele mai luxoase discoteci din Romania, in care se zvonea ca patronii au investit in jur de un milion de euro.

Prezentat initial drept cel mai luxos local din Romania si club din Europa de Est, Pacha Bucuresti isi va inchide portile cat de curand, de vina fiind o serie de neregularitati de functionare si, mai ales, incalcarea multora dintre cerintele necesare pentru mentinerea francizei, sustine Gardianul.

Razbunarea unei  

O animatoare care nu a fost lasata sa danseze in discoteca Briliantului, a facut dezvaluiri socante, anuntand printr-un comunicat de presa ca localului de lux din Bucuresti i-ar fi fost retrasa franciza de catre conducerea grupului Pacha.

Scandalul a pornit de la un comunicat de presa, remis in cursul zilei de ieri, in care se anunta ca grupul Pacha ar fi retras numele Pacha Bucuresti din cauza neindeplinirii contractului, discoteca lui Mutu fiind pe punctual de a se inchide, relateaza Click.

Neregularitati 

“Conducerea nu doreste sub nici o forma ca acest oras sa aiba o idee gresita cu privire la ceea ce inseamna “Pacha” ca si concept si filozofie de munca. In consecinta, Grupul Pacha isi exercita dreptul de a-i retrage numele”, relateaza comunicatul de presa .


Contactata telefonic de Click, sora Briliantului, Laura Cordun, spune ca la originea acestui comunicat misterios sta de fapt razbunarea unei , Ramona Dumitrascu, aceasta fiind refuzata de actionarii clubului atunci cand a vrut sa-si ofere serviciile de animatoare.

Se va lua o decizie 

“Inca nu va putem spune nimic sigur, insa exista toate sansele ca Pacha sa fie inchis. Exista diferente mari intre ceea ce exista la Bucuresti si Ibiza. In primul rand, muzica din club, clientii si mai ales incasarile mici in raport cu asteptarile initiale. Urmeaza sa luam o decizie in cel mai scurt timp”, au declarat reprezentantii romani ai clubului, in acelasi timp in ultimul numar Gardianul.

 

Foto: Gardianul 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare