Vedete din Romania

#dansez pentru tine #repetitii #accident #lili sandu

Coasta rupta o costa pe Lili Sandu 25.000 euro

Accidentul din timpul antrenamentelor pentru emisiunea "Dansez pentru tine" o costa mult pe Lili Sandu . Din cauza coastei rupte, ea a trebuit sa se retraga din emisiune si nu mai poate da nici concerte pana cand nu va fi complet vindecata .

Nevoita sa stea la pat trei saptamani, Lili Sandu, pierde perioada cea mai profitabila din acest an, campania electorala. In timp ce alti artisti au des concerte pe sume mari de bani, Lili va pierde aproximativ 10.000 euro prin absenta de la concerte electorale .

Click! sustine ca onorariul ei pentru emisiunea "Dansez pentru tine" ar fi de 15.000 euro pe care acum artista nu ii va mai incasa. Accidentata inainte de inceperea emisiunii, Lili a fost inlocuita in prima editie de Laura Cosoi , iubita lui Smiley.

In afara de pierderile financiare, Lili sufera zilnic de pe urma accidentului. "Nu pot sa dorm noaptea, am dureri groaznice. Iau niste calmante foarte puternice, dar le iau seara, iar pe la 5 dimineata efectul lor trece. De atunci nu mai pot dormi, imi vine sa urlu", a declarat ea.

Lili se considera singura vinovata pentru situatia ei. Desi avea durer, ea a continuat sa se antreneze pentru competitie. "Daca ma duceam la spital la timp, acum as fi putut participa la concurs”, a marturisit vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului