Vedete din Romania

#codin maticiuc #maria dinulescu #relatie

Codin: "O las pe Maria sa spuna daca suntem iubiti sau prieteni"

Maria Dinulescu s-a prezentat impreuna cu iubitul ei, Codin Maticiuc, la decernarea premiilor Best Film Fest, eveniment ce a avut loc, vineri la Cinema Studio .

Desi, in ultimul timp, prin presa a circulat zvonul potrivit caruia actrita ar fi pus punct relatiei cu "playboy-ul din Dorobanti", saruturile si imbratisarile pe care si le-au administrat cei doi la Best Film Fest demonstreaza contrariul.

In cadrul evenimentului, desfasurat la Cinema Studio din Bucuresti, Maria Dinulescu a primit premiul pentru " Cea mai buna actrita intr-un film romanesc", pentru rolul din pelicula " Pescuit sportiv ". Aici, fara niciun fel de soviala, actrita si Codin s-au tinut de mana, s-au sarutat si s-au imbratisat in fata celorlalti invitati.

"Pot spune ca suntem prieteni foarte buni... O las pe Maria sa spuna oficial daca suntem iubiti sau doar prieteni. Ea este artista, iar artistii sunt cei care apar in fata publicului cu declaratii. Din punctul meu de vedere este cea mai buna actrita din generatia actuala. A meritat din plin acest premiu si, dupa parerea mea, nu era alta mai buna ca ea. Oricum, de fapt, eu sunt premiul ei. Acum o insotesc la spectacole, mai ales ca-i place sa mergem impreuna", a fost declaratia pe care a dat-o Codin Maticiuc cu privire la acest subiect, pentru ziarul Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare