Vedete din Romania

#codin maticiuc #maria dinulescu #despartire

Codin si Maria Dinulescu, despartiti de cariera

Dupa nicio luna de relatie, Maria Dinulescu si Codin Maticiuc au decis sa se desparta. Motivul? Cariera de actrita a Mariei i-ar tine prea mult timp departe unul de celalalt.

Pe 12 decembrie 2009 , cuprinsi de atmosfera petrecerii la care erau prezenti in calitate de invitati, Maria si Codin au cazut unul in bratele celuilalt.

Potrivit declaratiilor date de actrita, lucrurile intre cei doi pareau sa evolueze frumos. "Imi place privirea lui, este foarte vesela", spunea pe atunci Maria Dinulescu pentru Cancan.

Chiar si apropiatii cuplului dadeau mai multe sanse relatiei si asta pentru ca afaceristul o coplesea cu gesturi frumoase si Maria raspundea cu dragoste.

N-a fost insa asa si sambata trecuta, dupa numai 28 de zile, cei doi au decis sa se desparta. De data aceasta insa, motivul pentru care Codin este din nou singur nu este nepotrivirea de caracter ca pana acum, ci prioritatiile profesionale.

Se pare ca Maria va avea o serie de proiecte in strainatate, lucru care o va tine prea mult timp departe de casa. In aceste conditii, cei doi au stat de vorba, au pus in balanta avantajele si dezavantajele unei relatii la distanta si au decis ca mai bine raman prieteni.

Acum, se pare ca Maticiuc isi cauta alinarea in bratele fostei iubite, Raluca Lazarut , gazda de la "SuperBingo Metropolis ". Cu putin timp in urma cei doi s-au afisat impreuna la o petrecere mondena.

Citestei si:

S-a impacat Codin Maticiuc cu Raluca Lazarut?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare